Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akiknek a belső értékek a fontosabbak ahogy ezt hallani vagy már mindegyiknek csak a férfi külsője számít?
10- A normálisabb nő azért nem csak a testét nyújtja egy kapcsolatba. Akikről te beszélsz azok a golddigger pics*k, akiknél alapból akkor rúgsz csak labdába ha tele vagy pénzzel és a kinézet se számít annyira (lsd. Andy Vajna + Timike, Lőrinc + Andika).
Valószínű ez amit itt írtál, ha ilyen a hozzáállásod, akkor ez a legnagyobb gond. :D
28/F - szóval nem egy femcel olt be
Ha meg elég a nőnek a jó anyagi helyzeted a rossz külsőd ellenére, akkor meg gold diggernek nevezitek.
Celebstátuszt vegyük ki a képletből, csak amiatt írom ezen neveket mivel sokan ismerik hogyan néznek ki/könnyen Google-zható. Pár példa egy csinosabb nőre:
Nádai Anikó, Dobos Evelin, Ripli Zsuzsi, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi, Iszak Eszter,
Azon a szinten ahol én vagyok ~1,5 milliós kereset ott még nincsenek igazi barátnőfeelinges golddiggerek csak olyanok akik prosti szinten vannak csak nem akarják, hogy naponta 10en menjenek rajtuk végig.
Évi milliárdos bevétel szükséges ahhoz, hogy igazi barátnőfeelinges golddiggert kapjon az ember, az sajnos nem reális számomra.
"Tehát ha van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belső tulajdonságokkal rendelkezik, illetve emellett sikeres a munkájában, vezető beosztásban dolgozik és bőven átlag felett keres akkor az miért is nem jó parti egy csinosabb nőnek?"
Bőven csinos nőnek számítok.
Hogy miért nem lennél jó parti? Most a magam nevében válaszolok, hátha úgy könnyebben érthető.
1. NEM ÉRDEKEL a(z állítólagos) vezető beosztásod. Miért érdekelne?
2. Én is bőven átlag felett keresek még akkor is, ha csak a budapesti átlagot nézzük. Telik mindenre nekem, amit szeretnék. Mit érdekelne annyira a te kereseted, miért érné meg nekem a sz.ar ("átlagos") külsőddel szenvedni?
3. Miért lennék olyan emberrel, aki úgy gondolkodna rólam, hogy én csak a testem viszem a kapcsolatba, mikor bőven vannak olyan férfiak, akiket emberként is érdeklek, valóban tudnak szeretni és még sokkal értelmesebbek és jobb külsejűek is nálad?
Még ha úgy is lenne minden, ahogy írod, és te szépen levezeted, hogy te anyagi biztonságot, átlag feletti karriert, belsőt nyújtasz, míg a nő csak a testét, így igenis egálban van minden, akkor sem fogsz vonzalmat kiváltani a nőből, ugyanis az nem így működik. Szóval az még pluszban elárul rólad pár dolgot, hogy jóízűen élvezkednél egy nő testére úgy, hogy közben ő a tiedre nem tud, nem élvezi.
Tudod mi való neked? A prostizás. Semmi más.
Feltetelezheto, hogy a kerdezo mar tobbszor feltette ezt a kerdest.
J E L E N T V E
16
Hát, akkor most hoppon maradsz.
Biztos vagyok benne, hogy nem az a szint amit elvárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!