Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akiknek a belső értékek a fontosabbak ahogy ezt hallani vagy már mindegyiknek csak a férfi külsője számít?
19
Én meg biztos vagyok benne, hogy te az a szint vagy, akit izomból rúgnék tökön, ha csak hozzám merne érni. :)
Szükségtelen felvetés ez tőled, hiszen már leírtam előbb milyen kinézetű nők érdekelnek, te nem ez a kategória vagy, így nem érnék hozzád, innentől meddő vita.
#24 Ah.... Bárcsak lennének még férfiak, akiknek a belső értékek a fontosak, és nem csak a nő külseje számít :(((
😂
Rengeteg ilyen férfi van aki sajnos már beadta a derekát ennek a kifordított világnak és átlagos férfiként is leáll csúnya és dagadt nőkkel, mert tudja, hogy átlagos férfiként átlag nő már nem jut neki.
26
Az átlag nő, nem a Aplvin Barbi kinezetü nő ám.
26 és mi van ha az átlagos férfi csak önmagáról hiszi azt h átlagos, miközben az alatti?
Ilyenek pl a pocakos, alacsony, motiválatlan 20-30 év közötti emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!