Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi próbálkozás után lehet azt mondani valakire, hogy reménytelen?
1 éve lettem szingli, azóta fent vagyok különböző társkeresőkön, pl: Tinder, Badoo, de tartós kapcsolatot senkivel nem tudtam kialakítani.
1 év alatt összesen 6 lánnyal jutottam el randiig, abból 3 lánnyal volt egy rövidebb kapcsolatom, de végül mindegyikük leépített :D
Viszont ezekhez nagyon sok lánynál próbálkoztam, nagyon sok elutasításban, ghostingolásban volt részem.
Kb december óta azt veszem észre, hogy matcheim is alig vannak, illetve ha van is, akkor azok eltűnnek, lekoptatnak, felszívódnak, unmatchelnek, stb.
Kezdem elveszteni a reményt, hogy valaha találok párkapcsolatot :D
#7 magadtól vagy ilyen hülye vagy segít valaki?
“Eleve már az hogy nagyon sok lánynál próbálkozol, magában rejti a sikertelenséget.”
Én nem hiányoztam mikor valószínűség számítást tanultunk.
Ha nagyon görcsösen akarsz kapcsolatot úgysem lessz! Ez tényleg random jön, amikor egy kicsit sem számítasz rá :D Nekem mindig valahogy akkor üt be ez a dolog amikor már teljesen lemondok róla és valami másra koncentrálok teljesen.
Ezeken a randi appokon meg szerinted találsz magadnak értelmes nőt? Aki már felteszi magát a húspiacra ott már van valami gebasz szerintem :D
Igen, 21 éves nő nyilván senkinek se jön be. Főleg ha 6 éve regisztrálva van a gyakorira. Aha.
És 6 éve még nem írtál annyi választ, hogy legyenek pipák a neved mellett. Jó vicc. De ha valós vagy, akkor dobj egy privátot és elhiszem. ;)
13: A szerelmi életben ez pont fordítva érvényesül, mint ahogy magyarázod.
Bele kell szeretni valakibe, ez pedig minél nagyobb a merítés, annál kisebb eséllyel sikerülhet, hiszen mindenkivel túl kevés időt töltesz ahhoz, hogy erre egyáltalán esélyed legyen.
Nekem pl. van, hogy 5 éve ismerek valakit, mire beleszeretek.
De most pl. olyanba szeretek bele éppen, akit már 26 éve ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!