Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szakításról?
Pár hónappal ezelőtt összejöttem egy csajjal, akivel eleinte minden oké volt. A kapcsolat elején leszögeztem hogy mivel közeledek a 20-as éveim végéhez (ő a 20-as évei közepén volt) , ezért jelenleg az első az hogy egy lakásra spóroljak (vagyis inkább arra h minél kevesebb hitelt keljen felvenni). Ennek ellenére azért mentünk rendesen mindenfele, nagy volt a love, semmi arra utaló jelet nem láttam arra hogy gond lenne. Majd 2 hónap után már sok volt nekem a dolog (ilyen 3-4 nyaralást tervezett egy nyárra, egyfolytában menni akart mindenhova stb.), ezért behúztam a kéziféket és mondtam neki hogy most egy kicsit elég volt a sok pénz elb*szásból. (Mivel ő közszférában dolgozik, elég rossz a bérezése hiába diplomás, én közel 2x annyit kerestem mint ő, szóval ezeket a dolgokat ő egyedül nem is lett volna képes finanszírozni vagy kinullázza magát hó végére.)
Nem telt el szerintem két hét a szürke hétköznapokban és a nagy boldogságból hirtelen elszálltak az érzések, mondván hogy nem áll készen egy kapcsolatra.
Egyébként egy standard, szomszédlány stílusú csaj volt, ezért nehezen néztem ki belőle azt hogy a pénzre megy, de úgy látszik tévedtem.
Alapból így már offos a dolog nekem, mert aki nem tud bánni a pénzével, azzal nem nyitok közös bankszámlát sose, csak érdekel a Ti véleményetek a dologról.
Esetleg ha nem minden kommentedben külön szidnád ilyen-olyan ide nem illő tulajdonságait, akkor hitelesebb lennél :D
Csak ide akartál jönni hisztizni, ki akartad őt beszélni a háta mögött teljesen idegen embereknek, mint egy kisfiú, akartál pár egyetértő választ,megtörtént. Most mehetsz a dolgodra.
Ezeket a végén neki is megmondtam és mindegyik tulajdonság amit felsoroltam, illik a témához.
Nincs itt semmiféle hiszti, csak kíváncsi voltam más emberek véleményére, ennyi. Ez már nem most volt, csak az egyik közös csoportunkban épp láttam egy bejegyzést hogy most egy másik sráccal futja le ezeket a köröket és erről jutott eszembe a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!