Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők véleményét szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők véleményét szeretném kikérni. Mi szerintetek a jobb megoldás? Próbálkozzak tovább, vagy inkább adjam fel az ismerkedést, ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Nincs mit szépíteni ezen, nagyon kicsi a péniszem. Azzal nem sokra megyek, hogy nem mikropénisz, mert így is bőven az átlag alatt van, és alkalmatlan arra, hogy a nők élvezzék vele a szexet. Vagy ha valaki élvezné is vele valamennyire, neki is sokkal nagyobb élvezetet tud adni egy normál méret, szóval nem lenne értelme engem választania, vagy ha mégis összejönne velem, akkor is folyamatosan ott lebegne a kapcsolatunk felett a megcsalás veszélye egy normál farkú férfivel.

Teljesen aszexuális nők sajnos nem valók hozzám, mivel én nem vagyok az, így nem bírnék leélni egy szexualitás nélküli életet. Tudom, hogy van néhány extra kis hüvelyű nő, de ők tényleg nagyon-nagyon kevesen vannak, talán százból egy . És akkor még nem beszéltünk a számtalan egyéb tényezőről, ami alapján két ember összeillik vagy sem. Mindent belekalkulálva több ezer vagy tízezer nővel kellene hogy próbálkozzak ahhoz, hogy talán megtaláljam a társam.

Ez brutálisan nehéznek tűnik, különösen annak fényében, hogy milyen megalázó elviselni egyetlen elutasítást is a kis méretem miatt, és mennyire nehéz feldolgoznom egyetlen ilyen esetet is. Nincs rosszabb érzés, mint látni a csalódást a lányok szemében, mikor meglátják azt a valamit a lábam között, és hallgatni az kamu kifogásaikat, mivel nem akarnak megbántani, ezért többnyire nem hajlandóak elmondani az elutasítás valódi okát, ez pedig egy extra frusztráló tényező, sokkal rosszabb, mintha csak nyíltan megmondanák, hogy túl kicsi nekik.

Mit tegyek? Annyira reménytelennek és nehéznek tűnik a keresés, annyi lelki kínnal és megaláztatással jár, amit hosszabb távon valószínűleg nem tudnék elviselni, és belerokkannék mentálisan. Egyre inkább úgy gondolom, hogy nem éri meg ez a sok fájdalom azért, hogy a boldogság halvány reményét kergessem, amit talán sosem érek el.

Ha feladom és beletörődök, hogy magányosan élem le az életem, az egy szomorú, de kevésbé intenzív fájdalommal járó, nyugodtabb életet eredményezne, foglalkozhatnék más dolgokkal, és talán megtalálnám a lelki békémet.

Kedves nők, mi a véleményetek? Szerintetek mi lenne a jó döntés? Azért titeket kérdezlek, mert ti jobban ismeritek önmagatokat és a nőtársaitokat. Persze nem tudom, hogy egymás között mennyit beszélgettek erről a témáról, de véleményetek és tapasztalatotok biztosan van a témában. Hogy látjátok, a nők mekkora része fogadna el egy extra kis méretű férfit párjának, hányan nem tekintenék megalkuvásnak a kapcsolatot egy ilyen emberrel, hányan lennének hűségesek hozzá? Ti hogy élitek meg, ha egy ilyen emberrel ismerkedtek? Hogy reagáltok, ha lekerül a ruha, és kiderül, hogy a partner pénisze nagyon kicsi? Nagyon kellemetlen szituáció ez nektek? Örülnétek, ha sosem fordulna elő ilyen, és a törpefarkú srácok inkább nem ismerkednének, megkímélve benneteket az ilyen kellemetlen és csalódást keltő szituációktól? Már ez a szempont is sokszor eszembe jutott, talán már csak azért is megérné abbahagynom az ismerkedést, hogy a lányoknak ne okozzak problémát, ne hozzam őket ilyen helyzetbe.

Kérlek ne kíméljetek, és a teljesen őszinte véleményeteket mondjátok el nekem, nem kell szépítenetek semmin, magam is tisztában vagyok a kedvezőtlen adottságommal, semmin nem bántódok meg. A teljes őszinteség minél több nőtől viszont tényleg segítene reálisan felmérni a helyzetemet, és így meghozhatom a jó döntést.

Köszönöm előre is mindenkinek az értelmes és őszinte válaszokat.

2022. okt. 14. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

100-ad rangú kérdés, hogy mekkora a farkad, egy nőt 1 ujjal is ki lehet elégíteni.

Amúgy mekkora?

2022. okt. 14. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Annyi féle ember van. Mindenki koncentrálhatna a hibáira. Szerintem ne csak ez lebegjen a szemed előtt, hanem egyszerűen próbáld a társadat keresni. Aki beléd szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy.
2022. okt. 14. 21:36
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Ezen ne keseregjél!!! Nekem tökéletesen megfelelnél akármilyen kicsi pénisszel is... én egy cseppet sem vagyok szexmániás nő!!!
2022. okt. 14. 21:58
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Hány nővel voltál eddig?
2022. okt. 14. 22:04
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

Véleményem szerint inkább legyen kicsi, mint túl nagy.

Azok a méretek, melyek a legtöbb férfi szerint a nőknek kellenek, be sem férnek...

Orálnál is kényelmesebb a kisebb méret.

Eddigi kapcsolataimban pont, hogy egy kisfarkúval volt a legjobb a szex. Persze a minőségi testi kapcsolatnak rengeteg összetevője van még, ezt gondolom te is tudod.

Ne csüggedj én azt mondom!

2022. okt. 14. 22:19
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Ne add fel

Legjobb szexuális élményem egy kicsi méretű pasival volt,és fel sem merült benne hogy nekem probléma lehet az első együttlét alkalmaval. Hidd el nem az számít.

2022. okt. 14. 22:46
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem akarom elvenni mégjobban a kedved, de szerintem az előző válaszolók vagy nem nők, vagy direkt nyugtatni akarnak. Én lány vagyok, csak egy darab vélemény, de magamon kívül sem ismerek egyetlen olyan fiatal lányt sem aki az átlagos péniszre vágyik, csak maximum elviseli. Ebből következik, hogy ha már az átlagosra sem igazán vágyunk, akkor kis pénisszel meg pláne nem szeretnénk még találkozni sem, mert rettentő kínos utána a magyarázkodás, amikor realizáljuk, hogy ebből ma este biztosan nem lesz szex...Miközben nyilván nem akarunk a pasi lelkébe gázolni, mert nem tehet róla. Viszont mi lányok sem tehetünk róla, hogy ekkora méret nem tölt ki, nem okoz feszítő érzést, lepedőtépős orgazmust és teljes kielégülést. Nem kell, hogy szörnyeteg legyen, de ahogy beszélek más lányokkal, mindannyianknak nagy kő esik le a szívéről ha méretes szerszámot találunk a pasi lába között amint először lekerül a nadrág. Az, hogy kinél hol kezdődik a méretes szerszám, az változó, de hidd el, hogy általában nem a vékonyka 14-16 centiseknél. 17-20cm az ideális, jól megmarkolható vastagsággal. Van, aki az ennél is nagyobbat szereti. Igen, nem választhatja ezt meg mindig minden lány, ezért sokan beérik egy kisebbel is. De soha senkinek nem lesz a kedvence, és soha nem fogja tudni azt az érzést nyújtani, mint egy nagy intim méret. Főleg azoknak, akik korábban már voltak sokat nagy farkú pasival, nekik azonnal egy hatalmas hiányérzet lesz. Szűz, tapasztalatlan, extrém szűk, alacsony étvágyú vagy kevésbé ismerkedős lányoknál lehet próbálkozni, de akinek van már némi tapasztalata és normális adottságai, igényei vannak, annál a nőnél nem fog tudni labdába rúgni egy kicsi pénisz.
2022. okt. 15. 00:36
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Hát ahogy ezt most olvastam kérdező, figyelj? Soha nem érdekelt a férfi mérete. De most gondolj bele, egy férfi nemcsak péniszből áll. Ezer meg ezer más tulajdonságai vannak amibe bele szeretünk és ebbe nincs benne a pénisze mérete.

Én a helyedben végigk...m fél várost ha pasi lennék.

És nehogy panaszkodj a lányoknak hogy neked ilyen meg olyan kicsi. Minket ez nem érdekel.

És igen, írta itt valaki hogy jobb a kicsi több stempontból, teljesen igaza van.

2022. okt. 15. 01:09
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vagyok különösebben kis hüvelyű, a férjemnek kifejezetten nagy szerszáma van és nem fájt vele soha az együttlét, de mielőtt őt megismertem, voltak kapcsolataim kisebb péniszű pasikkal. Volt olyan, akinek papíron "nagy", de igazából csak hosszú és vékony volt a szerszáma, volt, akinek rövid és tömzsi, volt, akinek rövid és vékony is volt, és SOHA nem a szex volt a szakítás oka. Mindegyikükkel tudtam élvezni az együttlétet. Orgazmusom is volt velük, az aktus simán kielégítő volt, nem csak ujjazás-nyalás kombóval. Sőt, mondok jobbat, a két legkisebb farkú pasi, akivel dolgom volt, pár hónap járás után már félrelépett, szóval egészen biztosan akadt más nő, akinek bejött a dolog :D Én simán hűséges voltam mindegyikükhöz. És még ráadásul szexcentrikus is vagyok, sokszor akartam velük lenni, tehát nem arról van szó, hogy havi egyszer elviseltem a dolgot.

Amúgy nem hazudok, nyilván amikor lekerül a nadrág, akkor vizuálisan nem biztos, hogy örülök ha kicsi szerszám kerül elő, de nálam ez még nem indok ott helyben berekeszteni a dolgot. Mindig úgy voltam vele, hogy rövid varázspálca is képes a mágiára, szóval mutassa meg, mit tud :D És még sosem kellett csalódnom. Így emiatt én arra biztatnálak, hogy csak nyugodtan próbálkozz tovább. Lehet, hogy érnének csalódások emiatt, ami tényleg iszonyatosan lelombozó és elkeserítő lehet, ezt megértem, ha a #7-hez és a társaságához hasonló lányokkal akadsz össze, de sikerülhet találkoznod hozzám hasonlóval is, akinek nem ezen múlik az együttlét sikere.

2022. okt. 15. 07:17
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

7-es részben igazad van,részben hülyeséget írtál.

Nekem volt már extra nagy mérettel dolgom és inkább soha többé. Nem egy pasi volt az életemben hasonló adottságokkal,..de egyszerűen számomra élvezhetetlen,márcsak a méret miatt is. Semmi élvezet nincs abba ha szana széjjel nyomkodja a farkával a méhemet..ellenben egy átlagos méretű kőkemény farokkal is lehet csodát tenni.

"Kipróbáltam" ezt is azt is de nekem nem jön be a nagy pénisz és ezzel elég sok nő van így.

2022. okt. 15. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!