Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek lépni, feladni az eddigi életem, vagy próbálkozzunk újra a megoldással?
Párommal 5 éve vagyunk együtt, már egy ideje együtt is élünk. Eddig eléggé viharos volt a kapcsolatunk, de több volt a jó, mint a rossz. Az elmúlt időszakban azonban megcsalt, külön költöztem 2 hónapra, de most szeretné, ha megoldanánk a dolgokat, mert velem képzeli el a jövőjét. Eddig én is így gondoltam, de ebben a 2 hónapban megismerkedtem egy másik fiúval, aki megtetszett. Nem tudom, mit tegyek. Ha visszamegyek a 'biztonságos' kapcsolatba, ott újra kellene építeni a bizalmat, viszont őt már ismerem, szeretem is, ez lenne a logikusabb döntés. Azonban a másik fiú a szülővárosomban lakik, így ha nem mennék vissza a páromhoz, akkor vajon megérné-e felrúgni az eddigi életem és újrakezdenem máshol?
Kérlek, írjatok véleményt, hátha akkor könnyebben jutok dűlőre.
Köszönettel, egy tanácstalan 25 éves lány
Ha megcsaltak, akkor ott már nagyon nagy bajok lehetnek. Nincs garancia, hogy nem teszi meg újra. És valószínűleg neked sem véletlenül tetszett meg más. Azért ne menj vissza, mert már megszokás és félsz az újtól.
Hagyj egy kis időt gondolkodni a dolgokon. Közben az új fiút is megismerheted.
Van egy régi, de bölcs mondás: Akit egyszer megcsaltak, máskor is meg fogják.
Én sem futnék vissza a régihez, inkább ismerkednék az újjal. A régi meg várjon, ha komolyan gondolta. Ha nem vár, úgy nem kár érte, mert nem gondolta komolyan amit mondott.
Kedves Kérdező!
Szerintem kérdezd meg a másik fiút!
Ha te nem tudsz dönteni, ő fog tudni dönteni.
Egy ötéves kapcsolatot ilyen indok miatti szakítás után ki kéne előbb heverni. A másik az csak egy fiú, és az ötéves kapcsolatot párként említed. A másik fiúval szemben ez egyáltalán nem korrekt.
Fel kéne nőni!
Megcsalt ezen nincs mit szépíteni.
Bárhogy is akarnátok elfelejteni egy bizonyos fokú bizalmatlanság mindig ott lesz benned.
Én mindenesetre soha többé nem tudnék megbízni a társamban bármennyire is kedves cuki aranyos szeretetteljes ésatöbbi lenne.
Ahogy írták az új fiúval legyél korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!