Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szakításról?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt összejöttem egy csajjal, akivel eleinte minden oké volt. A kapcsolat elején leszögeztem hogy mivel közeledek a 20-as éveim végéhez (ő a 20-as évei közepén volt) , ezért jelenleg az első az hogy egy lakásra spóroljak (vagyis inkább arra h minél kevesebb hitelt keljen felvenni). Ennek ellenére azért mentünk rendesen mindenfele, nagy volt a love, semmi arra utaló jelet nem láttam arra hogy gond lenne. Majd 2 hónap után már sok volt nekem a dolog (ilyen 3-4 nyaralást tervezett egy nyárra, egyfolytában menni akart mindenhova stb.), ezért behúztam a kéziféket és mondtam neki hogy most egy kicsit elég volt a sok pénz elb*szásból. (Mivel ő közszférában dolgozik, elég rossz a bérezése hiába diplomás, én közel 2x annyit kerestem mint ő, szóval ezeket a dolgokat ő egyedül nem is lett volna képes finanszírozni vagy kinullázza magát hó végére.)

Nem telt el szerintem két hét a szürke hétköznapokban és a nagy boldogságból hirtelen elszálltak az érzések, mondván hogy nem áll készen egy kapcsolatra.

Egyébként egy standard, szomszédlány stílusú csaj volt, ezért nehezen néztem ki belőle azt hogy a pénzre megy, de úgy látszik tévedtem.

Alapból így már offos a dolog nekem, mert aki nem tud bánni a pénzével, azzal nem nyitok közös bankszámlát sose, csak érdekel a Ti véleményetek a dologról.

2023. jan. 31. 16:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10 - Maximálisan egyetértünk!
2023. jan. 31. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Te mint férfi kevés voltál neki. De kényelmes programokra vitted el amit te fizettél. Így gondolta kihasznál attól függetlenül hogy mint férfi nem vonzódik egy cseppet se hozzad.
2023. jan. 31. 17:30
 13/22 anonim ***** válasza:

#4: "Nők és férfiak is csinálják ezt, csak más-más a motiváló tényező (sok férfi pl így jut fixen szexhez, nők közül meg vannak akik így jutnak jobb életszínvonalhoz). Sajnos ilyen világot élünk (tisztelet a kivételnek)."

Néha azt érzem, hogy nincs is igazán kivétel, csak akik még más neveltetésben nőttek fel. Mint mikor az istenfélő ember azért nem követ el valamit, mert fél, hogy megveri az Isten, de ha tudná (ha biztosan, 100%-osan tudná), hogy nem lesz következménye, akkor szemrebbenés nélkül megtenné.

2023. jan. 31. 17:32
 14/22 A kérdező kommentje:

12- Ezzel így 100%osan nem értek egyet, de bizonyos részében van valami.

13- A neveltetésen tényleg sok múlik. A szülei is herdálták a pénzt minden dologra, ezt látta valószínű otthon is. Én már akkor gyanakodtam hogy itt valami nem oké mikor ilyen 250 ezres fizetés mellett részletre veszük iPhone-t (havi valami 20e forint 2 évig, ami ilyen alacsony fizetésnél szerintem lényeges összeg). Azért vette mert tetszett neki az enyém, csak a különbség az hogy én megvettem kp-ra, hitelre/részletre sose vennék telefont. :D

2023. jan. 31. 17:37
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Csak azt nem értem, hogy ha gyűjtögetés mellett csóró vagy, akkor minek keresel párt?

Férfiként nem tudsz mást beletenni egy kapcsolatba, csak a pénzed.

Meg amúgy is, mire számítottál, hogy friss kapcsolatban egésznap otthon ültök? :D

2023. jan. 31. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
Ezert eri meg tularazott cuccokat kesziteni, mindig lesz olyan hülye aki megveszi őket.
2023. jan. 31. 17:54
 17/22 A kérdező kommentje:

Miből gondolod hogy csóró vagyok? Mert nem tollas a hátam és nem hagyom hogy lerántsanak csúnya 100ezrekkel és még ezt szóvá is merem tenni? :D

Már bocs, de ha valaki négy többnapos nyaralást tervez egy nyárra, az alsóhangon 800 000 - 1 000 000 forint között van, azt ne mondja nekem bárki is hogy ez egy normális "elvárás" egy olyan nőtől aki amúgy ilyen 250ezreket keres. Mint írtam, rendszeresen mentünk mindenfele, de azért egy egészséges határa van a dolgoknak.

Egyébként nyilván nem csak a pénzem próbáltam beletenni ebbe a dologba.

2023. jan. 31. 17:56
 18/22 anonim ***** válasza:
#5-os nem lehetsz az első, én vagyok, mi van? :S
2023. jan. 31. 17:57
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
"kihasznál attól függetlenül hogy mint férfi nem vonzódik egy cseppet se hozzad." ezt nem tudhatjuk pontosan. Amúgy lehet, hogy a lehúzás nem tervezett, nem a pénzed miatt jött össze veled, sokan akkor kapnak hozzá kedvet ha látják, hogy a másik nagyvonalú, ilyenkor vannak akik vérszemet kapnak. A kezed adod de neki a karod kell.
2023. jan. 31. 18:26
 20/22 A kérdező kommentje:

Hát 25 évesen szerintem elég éretlen volt.

Instáról vett utazós ötleteket, csak elfelejtette hogy azok szponzorált tartalmak és neki a pénztárcája kong az ürességtől. :D

Tényleg mindennek megvan az egészséges határa, de ne akarjunk már úgy viselkedni mintha lenne, miközben neki nincs is, de ennyi nekem sincs ilyenre, sokkal fontosabb egy lakás, új autó vagy ilyesmi számomra mint a non-stop utazgatás.

Egyik családi eventen az egyik rokona megjegyezte hogy ő remélem már megmarad, na ez is egy árulkodó dolog volt.

2023. jan. 31. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!