Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves jóképű,gyermektelen,visszafogott,raktárosként dolgozó férfinek milyen nőknél van esélye komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Túl vagyok egy 14 éves kapcsolaton. Az exemnek egészségügyi okokból nem lehetett gyereke,de nem ez miatt szakítottunk. Nem tudom mennyi esély van találni 30-40év közötti lehetőleg gyermektelen nőt,aki viszont szeretne gyermeket?2023. jan. 29. 08:40
41/44 anonim válasza:
30 éveshez kell leírni, mert sokkal jobbat kap a 30 éves nő (átlag).
Azon kívül alapvető jellemhiba, hogy ha már itt kiderül hogy ennyire a nők fölé helyezi magát, akkor ez majd sok minden másban is ki fog ütközni, más dolgokban is magát magasabbra fogja helyezni másoknál.
Kérdező, miért szakítottatok?
42/44 anonim válasza:
Aki 30 vagy 35 évesen csinált gyereket az is bőven apukáskodik 42 évesen.
43/44 anonim válasza:
A 30 éves jobban jár vele, mint egy 35 éves elvált, kétgyerekes apával.
N
44/44 anonim válasza:
Mikor középiskolás voltam a 16-18 éves évfolyamtársaim látványosan illegtek billegtek a főutcán olyan ficsúrral aki a harmincas karcolta. Tudvalevő hogy adott évnyi korkülönbség annál hangsúlyosabb minél fiatalabbak a felek és annál jelentéktelenebb minél idősebbek. Szóval én nem tudom mit vannak kibukva akár a 30 eleji nők ezen a kérdésen. Nyilván emlékeznek arra mikor a koravén apukájuk fújta el a 42-es számgyertyát a tortán, mondván ha hollywoodi sármos lenne akkor nem kenne tárkeresési gondja oszt lehet hogy tényleg csak túl visszafogott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!