Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves jóképű,gyermektelen,visszafogott,raktárosként dolgozó férfinek milyen nőknél van esélye komoly kapcsolatra?
Jó, most nem azt mondjuk, hogy le kell írni a kérdezőt, de a 42 éves akkor is 42 éves. Egy 35 alatti nő jellemzően még magával egykorút keres, szóval igen, igen, inkább a 35 feletti nők jöhetnek szóba, azok között viszont egyre kevesebb a gyermektelen. Vagy azért nincs is nekik, mert nem akarnak.
Szóval, na, ne lehetetlen a dolog, de kicsit már megkésett, szerintem 30 éves nőben ne igazán gondoskodjon.
"Nem értem miért írják, hogy a legtöbb nő, aki gyereket akar 30 éves kora előtt szül"
Mert a statisztikák szerint még mindig 30 év alatt van az átlagéletkor, mikor egy nő az elsö gyerekét szüli és ekkor már nyilván párkapcsolatban is van egy ideje.
Oké, hogy tolódik ki az életkor, de még mindig 30 alatt van. És nem ez a lényeg, hanem hogy mint írtam, átlag 30-33 éves nô nem 42 éves pasit keres, az a korkülönbség azért elég sok.
Illetve igen, mondjuk a kérdező 42 éves, ha most összejön valakivel, 1 év múlva azt mondják, jöhet a baba, akkor megint egy év legaláb, alsó hangon 44-45 éves lesz a kérdező, és na, sokan nem ennyi idős pasitól akarnak gyereket.
Olyan nőknél, akik maguk is komoly kapcsolatot keresnek. Az életkorod csupán egy szám, élőben senki nem azzal kezdi az ismerkedést, hogy a korodat kérdezze. Szóval esélyed bőven van, persze a megfelelő nőknél.
Akik pedig azzal jönnek, hogy jajj, 42 éves és már nem látja a gyerekét felnőni, csak közlöm, hogy a várható élettartam férfiaknál 72 év körül van. Vagyis bőven van esélye még a leendő unokáját is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!