Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 42 éves jóképű,gyermektelen,vi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves jóképű,gyermektelen,visszafogott,raktárosként dolgozó férfinek milyen nőknél van esélye komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy 14 éves kapcsolaton. Az exemnek egészségügyi okokból nem lehetett gyereke,de nem ez miatt szakítottunk. Nem tudom mennyi esély van találni 30-40év közötti lehetőleg gyermektelen nőt,aki viszont szeretne gyermeket?
2023. jan. 29. 08:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos elirtam tudom 9-es!
2023. jan. 29. 09:58
 12/44 anonim ***** válasza:
83%
Akkor jó, csak mert sokan nem tudják. :)
2023. jan. 29. 10:03
 13/44 anonim ***** válasza:
97%
34 vagyok gyermektelen. Ha gondolod írj privàtban.
2023. jan. 29. 10:45
 14/44 anonim ***** válasza:
76%

Jó, most nem azt mondjuk, hogy le kell írni a kérdezőt, de a 42 éves akkor is 42 éves. Egy 35 alatti nő jellemzően még magával egykorút keres, szóval igen, igen, inkább a 35 feletti nők jöhetnek szóba, azok között viszont egyre kevesebb a gyermektelen. Vagy azért nincs is nekik, mert nem akarnak.

Szóval, na, ne lehetetlen a dolog, de kicsit már megkésett, szerintem 30 éves nőben ne igazán gondoskodjon.

2023. jan. 29. 10:49
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
14 sajnos nagyon sok 35 feletti nő van, aki szeretne gyereket, csak béna a társkeresésben. Egy idő után ezeket eleve leírják hogy biztos selejt mert nem kelt el, biztos van valami rejtett hibája. Közbe tök normális, csak félénk, nem mer flörtölni, nem elég extravertált stb.
2023. jan. 29. 10:53
 16/44 anonim ***** válasza:
84%
Személyiséged kuka, mert 30-40 között keresel. 35-45 lett volna jó kb, mert akkor nem tartod magad többre mint a nők. De így ezt olvassa pl egy 38 nő, le se fog szrni mert így fogod fel, össze se jön veled mert érzi hogy milyen kitekert elvárásaid lennének. 30-nak meg nem fogsz kelleni, esetleg ha mégis akkor az véletlennel jöhet pl munkatárs.
2023. jan. 29. 11:03
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes válaszok jönnek, szerintem van esélyed 30-as nőkkel ismerkedni csak sok mindentől függ. Attól hogy hol élsz, mik a hobbijaid, milyen társasági életed van meg nem utolsósorban mekkorák az elvárásaid. Nem értem miért írják, hogy a legtöbb nő, aki gyereket akar 30 éves kora előtt szül, statisztikák is bizonyítják, hogy egyre később csúszik ez az életkor és a legtöbben pont azért, mert nem találnak megfelelő párt. Szóval abszolút van értelme próbálkozni, aztán vagy sikerül, nagy nem.
2023. jan. 29. 11:10
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
A jobbakat szerintem ezzel 34 felett kiejtette. 30-34 esetleg ismerkedik vele, de ez felett már nem, pedig lehet ott találná meg azokat akik mindenben megfelelnek neki.
2023. jan. 29. 11:16
 19/44 anonim ***** válasza:

"Nem értem miért írják, hogy a legtöbb nő, aki gyereket akar 30 éves kora előtt szül"

Mert a statisztikák szerint még mindig 30 év alatt van az átlagéletkor, mikor egy nő az elsö gyerekét szüli és ekkor már nyilván párkapcsolatban is van egy ideje.

Oké, hogy tolódik ki az életkor, de még mindig 30 alatt van. És nem ez a lényeg, hanem hogy mint írtam, átlag 30-33 éves nô nem 42 éves pasit keres, az a korkülönbség azért elég sok.

Illetve igen, mondjuk a kérdező 42 éves, ha most összejön valakivel, 1 év múlva azt mondják, jöhet a baba, akkor megint egy év legaláb, alsó hangon 44-45 éves lesz a kérdező, és na, sokan nem ennyi idős pasitól akarnak gyereket.

2023. jan. 29. 11:22
 20/44 anonim ***** válasza:
66%

Olyan nőknél, akik maguk is komoly kapcsolatot keresnek. Az életkorod csupán egy szám, élőben senki nem azzal kezdi az ismerkedést, hogy a korodat kérdezze. Szóval esélyed bőven van, persze a megfelelő nőknél.

Akik pedig azzal jönnek, hogy jajj, 42 éves és már nem látja a gyerekét felnőni, csak közlöm, hogy a várható élettartam férfiaknál 72 év körül van. Vagyis bőven van esélye még a leendő unokáját is látni.

2023. jan. 29. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!