Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves jóképű,gyermektelen,visszafogott,raktárosként dolgozó férfinek milyen nőknél van esélye komoly kapcsolatra?
A covid 20-30 éveseket is öl(t) és 70-80 évesek is gyógyultak ki belőle, vagy estek át rajta úgy, hogy talán nem is tudják.
A kérdező pedig eleve nem a "favorit" 25-30 éves nőket, hanem azu idősebbeket jelölte meg.
Mivel tud versenyezni? A személyiségével, az életmódjával és bármennyire is furának tűnhet, de akár a stabil egzisztenciájával is.
Senki nem temeti, de egy 42 éves akkor is 42 éves, most ezt kár letagadni.
Illetve, az csak egy szempont, mikor hal meg, azért az átlag 42 éves, legyünk öszinték, egyáltalán nem tartja jól magát és ekkora korkülönbség nen is vonzó a 30 éves nőknek. Az én 29 éves barátnőm férje 37, na nekem még az is határeset, bár ő tényleg aza típus, aki fiatalabbnak néz ki, de a legtöbb 40 feletti nem annyira vonzó egy 30 évesnek.
A raktáros pont hogy sportos. Egész nap edzeget, az tök nagy előny komolyan.
De bakker.....Vannak sportos nők is nem? Az nem lehet? Nem mi? Mert itt elvekről van szó. Aki olyan hogy nála max 3 évvel fiatalabb a felső határa, az ilyen elveket vall, ez az egyik legfontosabb elve az életében. Kell a francnak olyan, tök beteg.
Oké, de akkor mi a kérdés még?
Elmondtuk, hogy van esélyed, van, aki 50 évesen lesz apa az aktuális nőjétől, tehát nyilván van esélyed párkapcsolatra, csak kevesebb, mintha 30 éves lennél.
Sosem értettem, hogy egy 40-42 éves férfit miért kell leírni, ha gyereket akar? Talán rá van írva, hogy fél év múlva hulla?
De volna egy kérdésem: ha egy gyerek szülei elválnak mondjuk 2-3 éves korában, és az apja utána felé se néz, akkor végül is ugyan úgy apa nélkül marad.
Szerencsére látok példákat, ahol 40-es férfinek gyereke lett, és minden halad ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!