Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőként ti is utáljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként ti is utáljátok, hogy az igazán magas pasik mindig alacsony nőkkel jönnek össze?

Figyelt kérdés

182 cm vagyok (tudom, hogy ez is kérdés lesz, de nem kövér, 68-72 kg között mozgok), alapvetően nincs bajom a magasságommal, viszont a párkeresésben problémát okoz.

Az utóbbi 2 évben rengeteg randin voltam, volt jobb és rosszabb, viszont nagyjából 1 fiú volt csak aki nálam ténylegesen magasabb volt, aki mellett úgy igazán "nőnek" éreztem magam.

Egyébként engem nem igazán zavar, ha a sràc az alacsonyabb, viszont őket igen. Sokszor volt már olyan, hogy örültem volna valami folytatásnak, de kiderült, hogy szàmukra ez nem opció a magasságom miatt. Legalábbis amikor meg kellett indokolniuk, akkor mindig ez volt az ok, a kifogás.

Az pedig különösen felidegesít, amikor akár a közvetlen közelemben is látom, hogy 190+ pasik 155 cm-s csajokkal vannak. Vagy amikor az alacsony barátnőim, a kis nyomorék 160 cm-kel sírnak, hogy nekik 180 alatt nincs pasi - miért, nekik nem tök mindegy, kb. mindenki magasabb náluk?! Sajnálom az alacsony fiúkat is.

Nektek mi a véleményetek? Kissé reménytelennek érzem így az ismerkedést.

2023. jan. 28. 14:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%

Ssjnos ez a Murphi törvénye drága.

Megtanultam, hogy a halálban és a szerelemben soha nem szabad követni a logikát, mert nincs benne.

Olyanok halnak meg, akiknek nagyon nem kéne, a szerelem meg olyanokat talál el, akik megsem érdemlik.

Aki nagyon megérdemelné, az meg nem találja meg a párját.

Sajnos ilyen az élet.

2023. jan. 30. 01:48
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen magas nőt sem láttam ilyen okádék stílusban ontani magából a szennyet. Szerintem is egy frusztrált kerti törpe pasi vagy, aki magát magas nőnek kiadva próbálta közösen szidni az alacsonyakat.

Ha tényleg magas nő lennél, miért is nem a magas férfiakat kéred számon, hogy miért nem téged választottak?

Egyébként a médiában gyakorlatilag az égvilágon sehol nem éltetik az alacsony nőket, sőt kb “emberszámba” sincsenek véve. Egyetlen 170-175 cm alatti sincs pl a profi modellszakmában, aki nem a korábbi karrierje, hátszele miatt jutott be, de a színésznők jelentős része is magas, a kicsiknél meg szinte mindig úgy tálalják, hogy hát igen, alacsony, DE így meg úgy. Mintha legalábbis valami betegsége, fogyatékossága lenne, amit juj milyen ügyesen kompenzál a képességeivel. Hangsúlyozom, most nem a törpenövésűekről beszélek, hanem ilyen 150-160 centisekről, bár gondolom, őket gyűlölöd a legjobban, mert szerinted kutyakötelességük lenne veled összejönniük.

Amúgy ha már itt tartunk, nekem is magas párom van alacsonyként. Látványos bőrbetegsége van és hormonális okokból túlsúlyos is, de nyilván “felvágni” szereztem meg, nem azért, mert ezek ellenére is beleszerettem.

2023. febr. 20. 14:23
 33/35 anonim ***** válasza:

A legtöbb magas férfit csak a szemed kívánja kérdező. Én tudom ezt magas férfiként. Pár centi híján 2 méter vagyok. A magas nők "mindig" ezt csinálják, hogy megtetszem nekik és belelkesülnek, hogy végre egy magas és vonzó férfi, erre mondom, hogy csak a szeme kívánja. Az elején tök lelkesek. Aztán ismerkedéskor persze simán kiderülhet, hogy nagyon más személyiségek vagyunk, nem illünk össze és hasonlók és akkor hirtelen elveszítik az érdeklődésüket. Csak a szemük kívánta a magas férfit, de nem minden áron.

Az alacsony vagy közepes termetű nőktől nem tapasztalatok ilyet. Ott akivel elkezdek ismerkedni nem érzek egy óriási lelkesedés csökkenést, ha mégsem klappolnak a dolgok, de a magas nők állandóan ezt csinálják.

2023. febr. 24. 09:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Minden pasi az alacsony finom falatokat kedveli
2023. febr. 24. 09:21
 35/35 anonim ***** válasza:

Ez az egész magasság kérdés egy teljesen nettó baromság.

Ez pont olyan, mint a férfiaknál a kuki méret.

20-30 évvel ezelőtt senki nem foglalkozott egyikkel sem.

Van ilyen is, olyan is. Magas is, alacsonyabb is.

Ez a természet törvénye, hogy mindenki megtalálja a párját.

Vannak ám férfiak is, akik 165-170 magassak, ők pl nagyon boldogok, hogy vannak 150-160 körüli nők.

Ez a kuki méret is egy teljes borzalom. Amikor én fiatal voltam, a 90- es években, akkor senki nem foglalkozott ezzel.

Hiába van nekem 23 centis kukim, ha csak 3 percig kemény, és nem lehet használni.

De ha van egy 16 centis kukim, amivel zsibbadtra döngölöm a kedvest, akkor még 3 nap múlva is arról fog álmodozni.

Így van csajok, vagy nem így van????

2023. febr. 24. 10:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!