Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőként ti is utáljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként ti is utáljátok, hogy az igazán magas pasik mindig alacsony nőkkel jönnek össze?

Figyelt kérdés

182 cm vagyok (tudom, hogy ez is kérdés lesz, de nem kövér, 68-72 kg között mozgok), alapvetően nincs bajom a magasságommal, viszont a párkeresésben problémát okoz.

Az utóbbi 2 évben rengeteg randin voltam, volt jobb és rosszabb, viszont nagyjából 1 fiú volt csak aki nálam ténylegesen magasabb volt, aki mellett úgy igazán "nőnek" éreztem magam.

Egyébként engem nem igazán zavar, ha a sràc az alacsonyabb, viszont őket igen. Sokszor volt már olyan, hogy örültem volna valami folytatásnak, de kiderült, hogy szàmukra ez nem opció a magasságom miatt. Legalábbis amikor meg kellett indokolniuk, akkor mindig ez volt az ok, a kifogás.

Az pedig különösen felidegesít, amikor akár a közvetlen közelemben is látom, hogy 190+ pasik 155 cm-s csajokkal vannak. Vagy amikor az alacsony barátnőim, a kis nyomorék 160 cm-kel sírnak, hogy nekik 180 alatt nincs pasi - miért, nekik nem tök mindegy, kb. mindenki magasabb náluk?! Sajnálom az alacsony fiúkat is.

Nektek mi a véleményetek? Kissé reménytelennek érzem így az ismerkedést.

2023. jan. 28. 14:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

Én 175cm vagyok, az átlag nőknél így is 15 centivel magasabb. Szeretem hogy ilyen magas vagyok, de azért Fiatalon voltak aggodalmaim, hogy majd nem találok magamhoz való párt emiatt, mert azért számomra az alap volt, hogy legalább minimum jó 10 centivel azért magasabb legyen nálam. Nekem nem tetszenek az ennél alacsonyabb pasik. Ez van.

Szóval aggódtam, mert elég volt ha csak azt néztem, hogy az osztálytársaim 99 %- ánál magasabb voltam, beleértve a fiúkat is. Az utcán is figyeltem és a férfiak többsége alacsonyabb volt aki szembejött velem. Nem voltak jó kilátásaim. Aztán végülis összejött a dolog. Ugye eleve úgy válogattam, hogy csak magasabbakkal randiztam. A férjem is magas 190cm.:) Persze imádnám ha mondjuk még 5-10 centivel magasabb lenne, de így is tökéletes.:)

Szóval abszolut megértelek ilyen szempontból, hogy aggódsz, de engem nem az érdekelt hogy mások kikkel jönnek össze. Én alakítottam úgy a dolgot a saját életemben, hogy ha valakivel lesz is valami , az az illető megugorja az alap szintet amit én várok, és ez volt a beugró egy első randinál is. A magasság, hogy tetszik e az arca, hogy ne legyen dohányos stb.

2023. jan. 28. 16:12
 22/35 anonim ***** válasza:
64%
Mert, minden csaj szereti a magas pasikat, a magas pasik, meg szélesebb palettán válogatnak és izgatóbb, ha jól látható a különbség a magasságban. Én 185cm vagyok, az átlagnál elenyészően magasabb, de én is rosszul érzem magam, ha a csaj közel olyan magas, mint én. Ne kérdezd miért, mert fogalmam sincs. A 175cm az még oké.
2023. jan. 28. 16:28
 23/35 anonim ***** válasza:
13%
Pedig ha egy nő olyan magas mint te, ami már a topmodell magasság kategória itt már egyáltalán nem gáz ha a pasi alacsonyabb, és ez így is van a való életben a topmodelleknél ha megnézed a képeken őket a párjaikkal. Ennek még szerintem van is egyfajta szexissége mikor egy ilyen magas filigrán nő mellett még mindig férfias tud lenni egy alacsonyabb pasi mert izmosabb, zömökebb, stb. Éppenhogy akkor gáz ez ha a nő alacsony és a pasija még nála is alacsonyabb, azt megérteném, hogy rinyálsz. De ilyen magassággal semmi okod ágálni egy max fejjel kisebb férfi ellen igazán, főleg ha tényleg csinos vagy ahogy írtad a súlyod alapján.
2023. jan. 28. 16:48
 24/35 anonim ***** válasza:
80%
Magas nőként elhatárolódom a kérdezőtől, nem utálok senkit és elszomorítónak tartom, ha valaki a saját nyomorát gyerekes irigykedésben éli ki.
2023. jan. 28. 16:54
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
En nem vagyok akkora mint te kerdező, átlag 170 feletti nő, de teljesen áterzem a problémád. Nekem mindig alacsony baratnőim voltak, es amikor megjelentünk valahol ereztem, hogy nem tett jot a megitelesemnek, konkretan azt mondta egy pasi, hogy ne haragudjak meg, de mellettük úgy nezek ki mint dinoszaurusz. Persze nevettünk rajta, de annyira azért nem estt jól. En a barátaimat sosem a kinezetük alapjan valasztottam. Amikor Svédorszagba, Norvegiaba utaztam, boldogan konstratáltam, hogy ott milyen mininek tűnök, teljesen feldobódtam az utcákat járva. Igen a férfiak azt szeretik ha egy nő kicsi, törékeny, aki akkora mint ők vagy magasabb, taszítja őket, mindegy milyen milyen a stílusa.
2023. jan. 28. 17:37
 26/35 anonim ***** válasza:
61%

De cserélnék veled😄

171cm vagyok. A 180 alattiakat, sőt a velem egymagasakat se zavarta soha, hogy nem elég magasak hozzám, csak engem.

2023. jan. 28. 17:43
 27/35 anonim ***** válasza:
34%
Látszik, a sok frusztrált kertitörpe elkezdte a lepontozást, csak mert a magasabb nőknek magasabb férfiakra van igénye. Szánalmasak vagytok.
2023. jan. 28. 17:45
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
175 cm nő vagyok és a legalacsonyabb pasim 185 cm volt,a legmagasabb 203. Nem tapasztaltam olyat,hogy az igazàn magasak alacsonyabb nőkkel jönnének össze.Inkàbb azért làtod úgy,mert azért a nők többsège nem 180+ cm
2023. jan. 28. 19:40
 29/35 anonim ***** válasza:
27%

Igazad van, egyetértek.

Nekem 175 centivel is reménytelen a társkeresés. Fel is adtam.

2023. jan. 28. 20:33
 30/35 anonim ***** válasza:
89%
Nem ertem azokat akik azt mondjak, hogy keressen alacsonyabb pasit, meg a modellek is ilyenek. Nem, szerintem nagyon bena ha nő ket fejjel magasabb, mint a ferfi, mintha anyukaja lenne.
2023. jan. 29. 09:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!