Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőként ti is utáljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként ti is utáljátok, hogy az igazán magas pasik mindig alacsony nőkkel jönnek össze?

Figyelt kérdés

182 cm vagyok (tudom, hogy ez is kérdés lesz, de nem kövér, 68-72 kg között mozgok), alapvetően nincs bajom a magasságommal, viszont a párkeresésben problémát okoz.

Az utóbbi 2 évben rengeteg randin voltam, volt jobb és rosszabb, viszont nagyjából 1 fiú volt csak aki nálam ténylegesen magasabb volt, aki mellett úgy igazán "nőnek" éreztem magam.

Egyébként engem nem igazán zavar, ha a sràc az alacsonyabb, viszont őket igen. Sokszor volt már olyan, hogy örültem volna valami folytatásnak, de kiderült, hogy szàmukra ez nem opció a magasságom miatt. Legalábbis amikor meg kellett indokolniuk, akkor mindig ez volt az ok, a kifogás.

Az pedig különösen felidegesít, amikor akár a közvetlen közelemben is látom, hogy 190+ pasik 155 cm-s csajokkal vannak. Vagy amikor az alacsony barátnőim, a kis nyomorék 160 cm-kel sírnak, hogy nekik 180 alatt nincs pasi - miért, nekik nem tök mindegy, kb. mindenki magasabb náluk?! Sajnálom az alacsony fiúkat is.

Nektek mi a véleményetek? Kissé reménytelennek érzem így az ismerkedést.

2023. jan. 28. 14:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

Sosem vàgtam fel ezzel és nem volt szempont a magassàga. Inkàbb pàromnak volt szempontja mert a kicsi és törékeny típust szereti amilyen én is vagyok.

2-es voltam

2023. jan. 28. 15:19
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Azért te se gondolhatod komolyan, hogy valaki megtalálja élete szerelmét, de nem jön össze vele, mert jóval magasabb nála és ezzel nehogy elvegye egy magasabb lánytól a lehetőséget. Örül neki, hogy végre talált valakit, aki illik hozzá, pont nem fogja érdekelni, hogy lehet másnak is tetszene a párja.
2023. jan. 28. 15:20
 13/35 anonim ***** válasza:
76%

Én 188 cm vagyok, de ezután a kirohanásod után (ha egyedülálló lennék) magasról tennék rá, hogy hogy nézel ki...bottal nem piszkálnálak meg.

Elképesztően gusztustalan pofád van, talán nem a magasságod miatt nem kellesz senkinek, hanem az ocsmány stílusod miatt. :D

Már értem miért választ inkább az is 160 centis nőt helyetted, aki amúgy a magasabbakat szereti.

2023. jan. 28. 15:22
 14/35 A kérdező kommentje:

Van ez a kulturális sztereótípia, hogy a nőnek alacsonyabbnak kell lennie a férfinál. Azt hiszem ezt érzem ilyenkor. Valószínűleg az a srác is aki a kis lányokhoz vonzódik is ezt a sztereótípiát akarja beteljesíteni ezzel. Így vagyunk kódolva, ez evolúciós tény.

Viszont ennek ellenére képes vagyok ezek felülemelkedni, és volt, hogy szívesen összejöttem már volna alacsonyabb sráccal is, viszont olyan megjegyzéseket kaptam tőle, hogy ez neki pl. elképzelhetetlen ( a fennt említett szociális norma miatt), és hogy ez nagyon furcsán nézne ki, meghogy olyan, mintha a fiammal (?) sétálgatnék az utcán kézenfogva.

Szóval a magasságom miatt egyszerűen lepasszolt.

2023. jan. 28. 15:23
 15/35 anonim ***** válasza:
75%

Nagy dolgok ezek valóban, de úgy érzem hogy baj van ott fent a toronyban...

Egy magas Férfi.

2023. jan. 28. 15:32
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
Alacsony vagyok, 169-192 cm közötti barátaim voltak eddig, sosem a magasság volt döntő szempont. Szerinted zavarjak el egy magas srácot, akivel tetsszünk egymásnak, mert ő csak magas nővel jöhet össze?🤣
2023. jan. 28. 15:32
 17/35 anonim válasza:
34%

Az itteni válaszok IS mutatják, hogy milyen undorítóan kétszínűek az oldal válaszolói.

Támadjátok a kérdezőt, mert magas pasit akar, miközben a társkeresési kérdéseknél 100-ból 99 X kikötés, hogy a pasi magas, mármint MAGAS azaz 180+ legyen. Még akkor is, ha a lány egy törpe 160 centis.

Kérdező.

Nem a magasságtól lesz férfi a férfi, és a nő sem a hatalmas melleitől.

Olyat keress, aki szeret és ki tudja fizetni a villanyt!

2023. jan. 28. 15:40
 18/35 anonim ***** válasza:
41%
Te nem nő vagy, hanem egy alacsony pasi.
2023. jan. 28. 15:43
 19/35 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező én 197 cm magas pasi vagyok. Sokszor szeretnék magas barátnőt (magas alatt 175-185 cm-t értek), de ők azok, akik elutasítanak. Sokszor átéltem már ezt. Életemben egyszer volt magas barátnőm, alacsony viszont elég sok, pedig direkt próbálok először a magasakra menni. Az alacsonyak vagy közepes magasságúak közben pedig odáig vannak értem. Mindig ez történik kb, hogy ismerkedni kezdek, aztán elutasít egy-két magas nő, majd találok egy kisebb csajt, akivel viszont végre kölcsönös.

Most is ősszel randiztam egy 178 cm magas csajjal is, aztán kb. a 4. randi után dobott, miután már csókolóztunk is, valami olyan szöveggel, hogy ő nem érzi azt a pluszt. A magasságot félretéve részemről a belső vonzalom is megvolt iránta.

Szóval a magas csaj elutasított, aztán megismerkedtem most is egy 164 cm magas lánnyal és azóta vele vagyok.

2023. jan. 28. 15:45
 20/35 anonim ***** válasza:
76%
Veled nem a magasságod miatt nem jönnek össze, hanem mert debil vagy.
2023. jan. 28. 15:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!