Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki (férfi) 25 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki (férfi) 25 felett tapasztalatlan arra miért mondjak hogy életképtelen nyomorék?

Figyelt kérdés
Bármi oka lehet amiért nem 15 évesen dugott a iskolatársaival.
2023. jan. 26. 07:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
56%
Én szintén 25 vagyok tavaly november végén lett első komolyabb barátnőm előtte nekem se volt semmi komoly,azóta rengeteg új dolgot tapasztaltam meg,nagyon gyorsan megtanultam sok új dolgot, magamról is megtudtam rengetek új dolgot amiről eddig fogalmam sem volt, én nem érzem úgy ahogy bármiről is lemaradtam, egyetlen egy dolog fontos hogy találj egy megértő nőt és szerintem minden rendben lesz. (egyébként már kezdtem feladni én is, ha találtam is valakit többnyire csak ilyen kígyó nőket, többször lett volna esélyem sexre életem során de nem éreztem úgy hogy a megfelelő partner lenne számomra,azt sem mondom hogy megérte eddig várni de szerintem semmivel sem lettem kevesebb mint mások) szóval én nem adnám fel a helyedben, szerintem még lehetsz boldog és találhatsz egy számodra megfelelő partnert,akivel megtapasztalod a dolgokat.
2023. jan. 26. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember nem tart életképtelen nyomoréknak, csak mert tapasztalatlan vagy, a többivel meg kár foglalkozni.
2023. jan. 26. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Én arra mondom hogy "èletkèptelen nyomorèk" amikor beírja ide ugyanazt 200x milliomodjára, ugyanazzal a hatással vár más eredmènyt - mi ez , ha nem őrület ?
2023. jan. 26. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Na figyelj, leírok egy személyes történetet. Évekig párkapcsolatban voltam, majd ennek szakítás lett a vége, és rá pár hónapra (október) elkezdtem valakivel ismerkedni. Én voltam/vagyok 25, a srác 24. Neki ekkor még csak 1 párkapcsolata volt, ami tartott 3 (!) évig, úgyhogy egyáltalán nem kevés ideig. Ennek ellenére annyira tapasztalatlan volt, hogy az ágyban egyszerűen csapnivaló volt a teljesítménye, pedig nincsenek magas elvárásaim és viszonylag könnyen ki is lehet elégíteni. Na hát neki nem sikerült konkrétan egyszer SEM a 8 alkalom alatt, se szájjal se máshogy, pedig minden adottsága megvolt hozzá, hogy jó legyen az ágyban. Azért azt zárójelben hozzátette, hogy az exét se sikerült soha kielégítenie szex során, csak szájjal, úgyhogy valszeg a probléma vele van.

Itt rákanyarodnék a te esetedre. Ha meghallom, hogy 24-25 évesen valaki még csak nem is volt együtt konkrétan senkivel, akkor rögtön arra gondolok, hogy tapasztalatlan az illető és még a lyukat sem találja meg, emiatt pedig nincs kedvem vele bajlódni. Ha valaki egy 3 éves párkapcsolat alatt még smárolni sem tanult meg rendesen (nem hogy dugni), akkor mit várhatunk egy olyantól, aki még pinát sem látott soha életében? Ne haragudj, de nekem nincs kedvem 25 évesen tanítónénit játszani. Persze ha minden másban nagyon klappolnánk és kinézetre is olyan vagy, hú mindjárt elájulok tőled, akkor lehetne róla szó, de másképp kizárt.

2023. jan. 26. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:

9-es: ha akar párkapcsolatot erről nem kell beszélnie. Ha nem kerül szóba a téma, akkor nem kel lfelhozni, ha meg igen, akkor lehet azt is mondani, hogy régóta egyedül van, rendbehozta magát, mással foglalkozott, tanult, dolgozott, nem volt rá ideje stb. A lényeg, hogy a tapasztalatlanságát ne jelentse ki egy az egyben úgy, hogy "szűz vagyok még, sose volt párkapcsolatom". Ez tényleg taszító lehet ilyen korban már.

10-es: én is így voltam, anno 21 évesen lett először és utoljára csajom. Akkoriban még voltam olyan jóképű, hogy konkrétan a lány szedett fel engem. Azóta pár eset volt, hogy az adott nő akarta jobban velem, mint én velem, de ezekből pont emiatt nem lett semmi.

Manapság meg már esélytelen a dolog, évek óta 0 lehetőség bármiféle ismerkedés, kapcsolat,alkalmi szex stb téren.

14-es: marhaság. Ha az ember a megfelelővel van együtt akkor jön minden magától. Az elején nekem is nehezen ment a szex, de hamar belerázódtam és utána nagyon jó volt. Konkrétan az exem előtte soha nem élvezett el az előző pasijával, velem mindenféle módon sikerült neki. Persze ez se mvolt elég semmihez, mert amint elmúlt a kezdeti rajongás és a külsőm kezdett drasztikusan romlani, már ne mvonzódott úgy hozzám, hogy akarja velem a szexet. Ez vezetett végül a szakításhoz. Persze ő máshogy adta elő, de ez volt az igazság és nagyjából a legtöbb párkapcsolat ezen megy tönkre. A felek már nem kívánják egymást, nem akarna kszexelni, megszűnik az intimitás ezen formája és vége lesz a dolognak. Kinek előbb kinek később jön ez elő.

2023. jan. 26. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem volt csajom, pedig már 48 vagyok.
2023. jan. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!