Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy introvertál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy introvertált nőként teljesen odavagyok egy erősen extrovertált férfiért, akit alig ismerek, de annyira igen, hogy tudjam, mindenben az ellentétem, nincs bennünk semmi közös?

Figyelt kérdés
Semmi értelme, teljesen irracionális. Mégis eléggé szenvedek miatta, annyira akarom.

2023. jan. 20. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem kölcsönös s kémia akkor hagyd békén.
2023. jan. 21. 07:36
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
A nők általában a nagydumás, extro csávókra buknak, mert abban bíznak, hogy a fazon majd szórakoztatja őket.
2023. jan. 21. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

"Mert egy borostyán vagy, csak egy erős fa oldalában tudsz megkapaszkodni"

A világ ostobasága azt hinni, hogy attól, hogy valaki extrovertált, egyből erősebb személyiség is, vagy akármilyen módon többet ér.

Én is ezt hittem még tiniként, meg 20 éves korom körül is. Introvertált vagyok, és próbáltam játszani, hogy nem vagyok az. Amikor piszkálódtak, kiröhögtek, hogy csak pár barátom van, meg nem járok bulizni, akkor kitaláltam, hogy én mekkorákat bulizok a sulin kívüli barátaimmal.

Aztán rájöttem, mennyire nevetséges ez. Semmivel nem vagyok gyengébb személyiség, sőt, kifejezetten határozottnak és stabilnak tartom magam, és soha az életben többé nem akarom semmi olyannak feltüntetni magam, amilyen nem vagyok.

Az, hogy valaki introvertált, nem azt jelenti, hogy szociális fóbiás, kommunikációban alulfejlett, vagy nem tud kedélyesen elbeszélgetni másokkal.

Ja, és soha nem érezném, hogy a "szintem felett" van egy férfi azért, mert extrovertált.

2023. jan. 21. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 13-as. Nem volt energiám elmagyarázni ezt azoknak, akik itt félreértésben vannak. Köszönöm, hogy vetted a fáradságot.
2023. jan. 21. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
13, az intrósak sokszor magabiztosabbak, csak megsúgom. Nagyon tudnak magukra koncentrálni, nem forgácsolódnak szét, megbízhatóbbak.
2023. jan. 23. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!