Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan oldjam fel a szorongásá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam fel a szorongását egy lánynak? Többi lent

Figyelt kérdés
Múlt hét kedd óta beszélek egy lánnyal szinte napi szinten mindenféle témában, nagyon egy húron vagyunk. Ezért is beszéltünk meg egy találkozót ami vasárnap este volt, és akkor mondta hogy egy kicsit zárkózottabb. Direkt oldottuk a feszültséget út közben de még így is amikor végre találkoztunk egész estén át alig akart megszólalni. Próbáltam mindent de így sem volt olyan mint amikor online chateltünk egymással. Azt is mondta a randin hogy nem tudja mi van most vele nem szokott ennyire zárkózott lenni. Miután kijöttünk az étteremből csak sétáltunk majd a randi vége felé eldurrant egy csók. Utána kicsit felszabadultabb lett. Elkísértem a buszig. Majd másnap megkérdeztem hogy hogyan érzi magát azt mondta hogy nem tudja de furán. Most ott tartunk mind a ketten tudjuk hogy chatbe nagyon megy a dolog de élőben meg nem igazàn. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy ezt hogyan tudnám feloldani vagy élőbe is átvinni azt ami chaten jól működik.

2022. dec. 6. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Többször találkozzatok, és majd feloldódik. Én is ilyen vagyok, azért írom.
2022. dec. 6. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd hozzád szokik, csak idő kell.
2022. dec. 6. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Dehogy félénk. Engem fél év után csókolhatna meg idegen. Megjátszós.
2022. dec. 6. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ez az ő harca. Már ha tényleg ez van. Szerintem meg simán csak ennyi a kommunikációs képessége. Elvárja hogy te beszélj te szórakoztasd.

Egy ilyen nővel soha nem lesz normális kommunikáció.

2022. dec. 6. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem sem olyan félénk ha nyugodtan smarolt veled.

Inkább vagy eljatsza, vagy nem tudja mi legyen a téma élőben.

Ezen tényleg csak a több randi segíthet, de nem garancia.

2022. dec. 6. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért az nem egy séma, hogy valaki félénk, akkor csak x idő után engedi a csókot, stb. XD

Én is zavarban vagyok, félek, ideges vagyok, de azért ha odahajol, hogy megcsókoljon, még tudom, mit kell csinálni. :D Én biztos nem erőltetném, nem lépnék, főleg elsőre, sőt, lehet a csóknak sem örülnék, de ha már így alakul, akkor megpróbálom a legjobbat.

Attól, hogy valaki zárkózottabb, még nem egyforma személyiség!!

Amúgy szerintem, ha tetszik, akkor csak kezdeményezz és találkozzatok többször. Az idő segít nekem is mindig, hogy egyre fesztelenebb legyek a másikkal, ennyi. :)

2022. dec. 6. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem arról szól a félénkség, hogy nem TUDJA, mit kell csinálni.
2022. dec. 6. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:

háát...

elsőre azt írtam volna, hogy csak nagyon félt, hogy valamit elront, és remélhetőleg oldódik a további randikon

de így, hogy azt írta, hogy furán érezte magát

nekem az egész lány különös egy kicsit. egy-két randit talán megérne a dolog, utána már valószínűleg nem erőltetném vele a dolgot. rengeteg lány van a világon, akivel lehet élőben is beszélgetni, inkább köztük keresgélnék.

2022. dec. 6. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!