Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam fel a szorongását egy lánynak? Többi lent

Sehogy. Ez az ő harca. Már ha tényleg ez van. Szerintem meg simán csak ennyi a kommunikációs képessége. Elvárja hogy te beszélj te szórakoztasd.
Egy ilyen nővel soha nem lesz normális kommunikáció.

Szerintem sem olyan félénk ha nyugodtan smarolt veled.
Inkább vagy eljatsza, vagy nem tudja mi legyen a téma élőben.
Ezen tényleg csak a több randi segíthet, de nem garancia.

Azért az nem egy séma, hogy valaki félénk, akkor csak x idő után engedi a csókot, stb. XD
Én is zavarban vagyok, félek, ideges vagyok, de azért ha odahajol, hogy megcsókoljon, még tudom, mit kell csinálni. :D Én biztos nem erőltetném, nem lépnék, főleg elsőre, sőt, lehet a csóknak sem örülnék, de ha már így alakul, akkor megpróbálom a legjobbat.
Attól, hogy valaki zárkózottabb, még nem egyforma személyiség!!
Amúgy szerintem, ha tetszik, akkor csak kezdeményezz és találkozzatok többször. Az idő segít nekem is mindig, hogy egyre fesztelenebb legyek a másikkal, ennyi. :)

háát...
elsőre azt írtam volna, hogy csak nagyon félt, hogy valamit elront, és remélhetőleg oldódik a további randikon
de így, hogy azt írta, hogy furán érezte magát
nekem az egész lány különös egy kicsit. egy-két randit talán megérne a dolog, utána már valószínűleg nem erőltetném vele a dolgot. rengeteg lány van a világon, akivel lehet élőben is beszélgetni, inkább köztük keresgélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!