Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy introvertál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy introvertált nőként teljesen odavagyok egy erősen extrovertált férfiért, akit alig ismerek, de annyira igen, hogy tudjam, mindenben az ellentétem, nincs bennünk semmi közös?

Figyelt kérdés
Semmi értelme, teljesen irracionális. Mégis eléggé szenvedek miatta, annyira akarom.

2023. jan. 20. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Az ellentétek vonzzák egymást. Adj neki jeleket, amennyiben szabad a pasas. Aztán hátha kölcsönös a dolog... 😉
2023. jan. 20. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Mi mindenben az ellentéted? Az introvertált és az extrovertált teljesen jól kijöhet egymással. A barátaim legalább fele extrovertált. A párom is.
2023. jan. 20. 22:48
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Mert egy borostyán vagy, csak egy erős fa oldalában tudsz megkapaszkodni.
2023. jan. 20. 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
23%

Mert ilyenek a nők, ha begerjednek.

Nem baj, ide majd mindig jöhetsz panaszkodni, hogy nem tudtok együtt élni, mert a legelemibb problémákban nem értetek egyet.

2023. jan. 20. 22:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 4-es. Erre biztosan nem fog sor kerülni, mivel észre sem vesz.
2023. jan. 20. 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem még most rendezd le magadban ezt és keress egy hozzád illőt.

Nem bántásból mondom, de igaza van a 4. Válaszadónak, saját bőrömön tapasztaltam.

Az én párom is ilyen, az elején már aggàlyaim voltak mivel ő szinte mindenkivel jóban van, mindenki imádja és ebben a mindenkiben nők is vannak/voltak, szóval volt részem féltékenységben is, majd azon is izgulhattam, hogy mikor talál egy olyan laza, bőbeszédű, társaságközpontú lányt amilyen ő is és amilyen én sose leszek.

Ezeken kívül a legtöbb helyre hívná a barátait is, pörögne, szórakozna, olyankor is amikor én csak nyugalomra vágyom. Sokszor megerőszakolom magam, és miatta elmegyek egy-egy olyan eseményre amire amúgy semmi kedvem nincs, csak hogy legyenek közös élményeink és ne maradjak ki mindenből. Az én nyugis hobbijaim közül ő kb semmit se szeret mert untatják. Persze az első két évben minden hiper-szuper, mert akkor még a hajcsatod is érdekes számára aztán kiütköznek ezek az ellentétek.

Szóval nem tudom mi lesz, sokszor elgondolkodom, hogy egy hasonló beàllítottságú emberrel jobban megértenénk egymást….

2023. jan. 20. 23:24
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Azért vonz mert te nem vagy ilyen. Semmi jó nem születik két ellentétes ember kapcsolatabol. Csak a kémiát érzed, ez nem szerelem.
2023. jan. 20. 23:31
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

Nalunk pont fordítva van. Én vagyok az extovertalt, hatalmas baráti társasággal rendelkező nő, a férjem pedig szöges ellentétem.. Totál zárt, egyetlen barátja van, akivel évente kétszer beszel telefonon.

És láss csodát, mégis 22 éve megvagyunk remekül.

2023. jan. 20. 23:34
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Ebből lesz az hogy hatalmas a szikra, felcsapnak a lángok, aztán meg semmi.

Tudod, mint a csillagszórónál vagy a foszfornál, amikor meggyújtod.

Aztán sötétség. Az ellentétek vonzzák egymást, csak nem hosszútávon.

Én csak a hozzám hasonlóval bírom hosszútávon.

2023. jan. 21. 01:29
 10/15 anonim ***** válasza:
9%
Itt inkább más lesz a probléma. Ne a saját szinted fölöttivel akarj kezdeni. :D
2023. jan. 21. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!