Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Buta nőként hogyan értethetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta nőként hogyan értethetem meg magammal, hogy azért nem találom a párom, mert elhagytam?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve! Ez így nem élet!

2023. jan. 16. 19:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagytad el? Ez fontos infó.
2023. jan. 16. 19:50
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Miért, mikor hagytad el?
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagytad el?

Ezt azért egy "buta nő" is tudja. Nem?

4/24 A kérdező kommentje:
Nem kérek privátokat! Köszönöm!
2023. jan. 16. 19:56
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Megfogod találni a párod, csak adj időt magadnak!
2023. jan. 16. 19:56
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy nem akarsz, de ha nem írsz infókat ide, hogy miért hagytad el az ember nem tud segíteni...
2023. jan. 16. 19:57
 7/24 anonim ***** válasza:
69%
Én is így vagyok vele, csak férfiként. Pont 1 éve ismerkedtünk meg, ezért is nehéz ez az időszak.
2023. jan. 16. 20:01
 8/24 A kérdező kommentje:

Pár hónapja.

Túl büszke vagyok, nem becsülöm őt és nehezen tudok neki megbocsájtani.

Közben nem megy az életem.

Lehet hogy az ostoba jobb kifejezés.

2023. jan. 16. 20:08
 9/24 anonim ***** válasza:

"nem becsülöm őt és nehezen tudok neki megbocsájtani"

Ez a két ok pontosan indokolja, hogy elhagytad. Jól tetted.

2023. jan. 16. 20:13
 10/24 anonim ***** válasza:

Jó, tegyük fel sok volt a vita, szereto volt az egyik fél, vagy nem akart komoly kapcsolatot, megcsalt, nem tisztelt, bántalmazott = jól tetted, hogy elhagytad és bár nehéz jobb, ha elfelejted olyan szinten, hogy tudsz más felé nyitni (a tüske lehet örökre benned marad), ha nem megy pszichológiai segítséget kérsz.

Olyan esetben, hogy te voltál a "hunyó" mert feltekenykedtel, vagy bizalmatlan voltál ok nélkül, akkor talán nincs minden veszve, DE az önbizalomhiányodon dolgozni kell, persze ha ő nem ad újabb esélyt akkor el kell fogadni a döntését és tovább kell lépni.

2023. jan. 16. 20:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!