Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta nőként hogyan értethetem meg magammal, hogy azért nem találom a párom, mert elhagytam?
Miért kellen megbocsájtanod?
Vannak olyan "káros" tulajdonságok, amikre sokszor nem így gondolunk.
A büszkeség, a gőg, a kevélység, ezek olyasmik, amiket fel kell fedezni magadban, és leépíteni.
Ez csak egy erős -de hasznos lecke most neked. Dolgozz magadon, pontosan tudod mi a baj, szerintem okos nő vagy.
Sok sikert. Hiszek Benned!
Az előző válaszodhoz képest, nem tudnád kicsit tömörebben megfogalmazni, még midig túl sok az információ.
14 éves vagy?
Nem tett semmi rosszat.
Igazából én hagytam el őt mindenféle mondvacsinált ürüggyel.
Néha megbántott, de sok mindenben igaza volt.
Kényelmesebb volt megsértődni és puffogni!
De sok szép emlék van a hátunk mögött és ez szívfájdító.
Hiányzik, csak nem merem még magam előtt se bevallani.
12-es, érdemes válasznak tartalak.
Sajnos vannak ilyen tulajdonságaim, de elég lassan és nehezen látom be.
Te tényleg buta vagy, egyetértek.
Ezek után hülye lenne esélyt adni neked.
Az mióta bántás, hogy egyetértek veled és hogy vannak buta emberek? Ez van, attól még fejlődhetsz.
Építő jellegű reakció?
Terápia, pszichomókus, hogy rajojj miért vagy ilyen amilyen és hogy túl lépj rajta.
Mert egy épeszű ember mégha négykézláb másznál akkor sem fogadna vissza.
Persze gondolom nem tennéd, de hát lehet, hogy végső elkeseredésedben hajlannál rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!