Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kevés a jó pasi(külsől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevés a jó pasi(külsőleg)?

Figyelt kérdés
És az a kevés szinte bárkit megkaphat. Mert az átlagos külsejű pasi már nehezen talál barátnőt.
2023. jan. 12. 17:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon nagyon kevés jó pasi van tenger sok jó nő mellett. De ez egész Kelet-Európára jellemző. A pasik mégis nagyon gázul nyilatkoznak a nőkről, ocsmány, ronda, kövér.... holott ha megnézik magukat hát nem tudom milyen alapot látnak a nők fikázására szegények, valami csodatükrük lehet otthon.
2023. jan. 12. 18:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami hormonális. Nem magasak, nem erősek, nem elég macsók. Igazán jó pasit életemben összesen olyan 5-öt ismertem.
2023. jan. 12. 19:34
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is valami evoluciós gixer lehet.

Ha meg valaki véletlen helyes is annak meg a tej is megalszik a szájában olyan nyomi.

Apaminták is kanyarban.

A pasik azt sem tudják mi az hogy férfinek lenni.

A nők meg az evolucióval egyre magasabbak, szebbek, életrevalóbbak, a valódi férfiak meg kihalóban, ha létezik egy arra meg ugranak tizen egyszerre.

2023. jan. 12. 19:37
 14/30 anonim ***** válasza:
69%
Az átlagos pasik találnak párt. Csak azok nem akik , akik átlag alattiak és insta modellt akarnak.
2023. jan. 12. 20:27
 15/30 anonim ***** válasza:

Ebből csak az első mondat igaz. Rettenetesen kevés a jó pasi.

Az a kevés viszont nem kaphat meg mindenkit, mert egyetlen jó pasi se jön be mindenkinek, tehát lesznek olyan nők, akiket nem kaphat(na) meg.

Az átlagos külsejű pasiknak is van barátnőjük, meg egy csomó kifejezetten rondának is.

2023. jan. 12. 23:56
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
A férfiaknak van egy cerkája ami nem csak úgy vezényszóra áll fel. Valamitől felkell állnia. Lankadt pöccsel semmit nem lehet megdugni. Szóval 1 szempont, hogy miért vonzóbbak a nők nagyobb arányban, mint a férfiak női szemmel.
2023. jan. 13. 01:02
 17/30 anonim ***** válasza:
35%

Bezzeg a nok mind 10/10-esek sajat maguk szerint, akkor is, ha olyan lapos a melle, hogy hengerfej-tomitest lehet rajta reszelni.

[link]

38F incel

2023. jan. 13. 04:38
 18/30 anonim ***** válasza:
Amúgy a válaszoló férfiak hogy tudtak ezen is ennyire megsértődni?
2023. jan. 13. 08:29
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon nagyon kevés jó pasi van tenger sok jó nő mellett. De ez egész Kelet-Európára jellemző"

Mondjuk azt elfelejtetted, hogy a dohanyzo nok lakossagaranya Magyarorszagon vilagviszonylatban is a Top 5-ben benne van. Tengernyi jo no, mi? 😆

38F incel

2023. jan. 13. 08:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Én főnyeremény voltam, de nem vagyok egy Brad Pitt, sajnos elszáll az idő és ez meglátszik, de a stílus maga az ember. ;)

Szerintem a külső és belső együtt egy erős kombó!

Akkor is, ha nem vagy éppen a topon.

Társkeresőkön elég hitvány a felhozatal, de ez csak az én véleményem.

Nőként hánynék tőlük.

2023. jan. 13. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!