Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés a jó pasi(külsőleg)?
Kevés olyan pasi van, aki minden nő szerint jó pasi. De tudod, mindenkinek más tetszik.
De, rengeteg átlagos srácnak van párja.
Én férfiként mondom, hogy igen, kevesebb.
Úgymond több a "szép" nő mint "jóképű" pasi.
Amit az első mond. Nekem bejön 10 pasi, meg Julcsinak bejön 10 pasi, a 20 pasi között lesz max 2 talán, ami mind a kettőnknek bejön.
Ettől még nekem ugyanúgy bejön a többi is, és bármelyikkel randiznék, nem csak azzal, aki annyira jó pasi, hogy Julcsinak is bejön.
Igen. 2 kezemen meg tudom számolni a férfiakat, akiket eddigi életem során vonzónak tartottam (a hírességeket is beleértve).
24L
Ne a tv-ből meg a médiából úgy összességébe indulj ki ---> ide összeszedik az összes jóképű férfit.
Plusz még vannak páran ismerősök közt, vagy hétköznapi emberek, de nem sok.
Szóval ha minden nő csak jóképű pasival jönne össze akkor kihalna az emberiség.
Kevés? :D Enyhe kifejezés! Ahogy előttem is írták már, irtó ritka.
Amúgy sokat tudnának tenni a férfiak is, hogy kicsit "kívánatosabbak" legyenek, de mindig csak ez a válasz jön: "Mi vagyok én, b#zi? Ha így nem tetszem neki, akkor így járt!" Pedig az, hogy valaki ápolja a bőrét, edz, nem igénytelen és normálisan öltözködik (munkán kívül) az nen b#zis!
Ha egy férfinek csúnya az arcbőre, akkor járjon el kozmetikushoz vagy ha brutális a helyzet, akkor gépi kezelésekre, esetleg kivizsgálásra. Nyugodtan használhat minimális "sminket". Nyilván nem alapozóra meg szempillaspirálra gondolok, de egy színezett fényvédő mehet. Ezzel még késlelteti is az öregedést. Ha a bőre kiszáradásra hajlamos, használjon kézkrémet, testápolót, arckrémet, ajakbalzsamot. Járjon rendszeresen fodrászhoz. Ha kopaszodik, akkor vannak már felragasztható póthajak külön férfiaknak. Vannak videók, némelyiken 15-20 évvel fiatalabbnak néz ki a csávó. Járjon el edzeni! A férfiak is a vékonyabb nőket preferálják, ugyanez igaz a nőkre is. Legjavának nem tetszik a köpcös aputest. Senki nem kéri (normális nő biztos nem) hogy ha te kőműves vagy, akkor pingvinruhában nyomd végig a műszakot, de ha elmész pl egy moziba, akkor ne a 25 éves kinyúlt pólódban, a lerúgott lyukas munkás bakancsodba menj! Egy kis stílus legyen! Nyilván nem kell Calvin Klein modellnek lenni, de szerintem érthető hogy mire gondolok. Ha csúnyák a körmeid és magadnak nem tudod megcsinálni, nyugodtan el lehet menni manikűröshöz. És ami nagyon fontos! Higiénia!!!! A férfiszag és mocsok nem vonzó! És itt nyilván most nem arra gondolok, ha valaki a fizikai munka vagy a nyári hőség miatt megizzad, hanem az igazi igénytelenségre.
A nők is azért szebbek, mert rengeteget adnak és költenek magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!