Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2022-ben csak 4 nővel feküdtem le akkor nem vagyok jó pasi?
Figyelt kérdés
Igen, fontos nekem a mennyiség és nem keresek kapcsolatot. 4 nőt sikerült ágyba vinnem tavaly, 27 éves vagyok. Ilyen szemmel nézve ez milyen eredmény?2023. jan. 9. 22:25
1/40 anonim válasza:
4...de milyen minőség? 4 átlag, 4 roma prosti a nyugati aluljáróban, 4 MILF, 4 tini finomság, 4 vegyes felvágott,...???
2/40 anonim válasza:
Hát, ha neked a mennyiség számít, akkor négynél nyilván jóval többet próbáltál, de nem sikerült. Ez alapján igen, nem vagy jó pasi.
3/40 A kérdező kommentje:
1. 33 eves elegans jogasz no, milf szeru
2. 23 eves egyetemista lanyka, fullos
3. 26 eves lany, valamivel atlag felettibb
4. 25 eves egyetemista, atlagosabb
2023. jan. 9. 22:33
4/40 anonim válasza:
Csak 1 év alatt 4 darab nővel is megkurattad magad, szét használt egy rongy vagy tesóm.
5/40 anonim válasza:
Négy, ne viccelj már, van aki haláláig nem fekszik le ennyi nővel.
6/40 anonim válasza:
De nagy jampi vagy ettű. Ja, mégsem!
7/40 anonim válasza:
miért miért miért? miért számít a férfiaknál a mennyiség? mit gondoltok, hogy ezzel el lehet majd dicsekedni a leendő párotoknak? Vagy a haverok előtt akartok felvágni? Hazudjatok akkor be egy számot. Dedó szint aki a péniszét méregeti, vagy a csajokat számolgatja. Egy a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Nem itt kell leragadni, mert ennél sokkal lényegesebb dolgok vannak az életben.
9/40 anonim válasza:
"négy, ne viccelj már, van aki haláláig nem fekszik le ennyi nővel."
Hol az összefüggés?
Nem kell arra büszkének lenni, hogy hány nő fektette meg 1 év alatt.
10/40 anonim válasza:
Jó pasi simán lehetsz, embernek viszont gusztustalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!