Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2022-ben csak 4 nővel feküdtem le akkor nem vagyok jó pasi?
Figyelt kérdés
Igen, fontos nekem a mennyiség és nem keresek kapcsolatot. 4 nőt sikerült ágyba vinnem tavaly, 27 éves vagyok. Ilyen szemmel nézve ez milyen eredmény?2023. jan. 9. 22:25
11/40 anonim válasza:
Szerintem ez inkább szánalmas. Az elsőt kellett volna milfezés helyett megtartani. Úgy látszik, ez nem sikerült.
12/40 anonim válasza:
Attól függ… ha az a 4 nő 10/2-es akkor nem valami nagy szám.
De amúgy se sok ha neked kimondottan a mennyiség számít.
13/40 anonim válasza:
Én 2023-ban voltam 4 nővel. Ez is egy szám.
14/40 anonim válasza:
Ezeket a negatív válaszokat nők, incelek, vagy xopatlan 12 éves fiúk írják?
15/40 anonim válasza:
#14 normál erkölcsel, önbecsüléssel rendelkező emberek.
Hogy lenne már féltékeny valaki arra, ha folyton más nőkkel használtatja magát?
16/40 anonim válasza:
Engem kihasználhatna már néhány nekem tetsző nő. Lennék r.bi egy ilyen helyzetben:)
17/40 anonim válasza:
És mindegyik egyéjszakás volt? Akkor 4x szexeltél 2022-ben, ami elég szánalmas.
18/40 Hans Pötterman válasza:
Én csak 1el,de azzal sokszor.
Na ezaz. Így elég szarul hangzik.
19/40 anonim válasza:
De igen, akkor az átlagnál jobb vagy. Ha átlagosan vagy annál rosszabbul néznél ki, maximum egy jött volna össze, vagy egy sem.
20/40 anonim válasza:
Nem attól nem vagy jó pasi hogy csak annyival feküdtél le, hanem hogy ilyeneket kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!