Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az internet tette tönkre a társkeresést?
Az ember oda teszi a lécet, ahova akarja. Ha nem talál part így, az már az ő baja.
Mindenki úgy és azon paraméterek mentén választ part, ahogyan akar, max nem talál senkit, aki ezeknek megfelel.
Ha valaki nekem nem kell akkor nem fog akkorsem ha személyesen jönne oda. És persze ugyanez fordítva is.
A netes tàrskeresés àltal csak több és jobb lett a " vàlaszték"
Az internet kényelmessege miatt egész sok kapcsolat (nem feltétlen párkapcsolat) kerül át az online térbe, aminek következtében egy csomó embernek ez az alap, és elfelejtik milyen is a személyes kapcsolat. Találkozni, beszélgetni (nem irásban emojikkal). Ezért is népszerű az online ismerkedés, úgy látom hogy sok emberhez az közelebb áll.
A magas elvárások csak közvetlenül tudhatók be a netnek, szerintem azokat az influencerek hozták be. Mert ugye ők mindig mutatják a tökéleteset, a kis Pistike és Mariska meg hozzájuk akar hasonlítani, és a másikat is hozzájuk hasonlítja. De persze a való életben nincs filter, nem lehet szerkeszteni így senki nem üti meg a mércét.
Nem értem a lepontozast mikor tény, hogy több a vàlaszték.
😄😄😄😄😄😄😄
Én pont az ellenkezőjét gondolom. Szerintem megkönnyítette. Gondoljunk bele régen mindenki úgy ismerkedett hogy a körülötte élő emberekkel tudott csak kapcsolatot teremteni.
Most ha valaki tetszik, az lehet az ország teljesen másik pontján is. Aztán már csak azon múlik hogy tudnak e egyeztetni. Nem azon, hogy máshogy sosem ismerték volna meg egymást.
Én negyvenéves nőként az életben nem igazán ismerkedtem meg kb senkivel x éven keresztül. Ez köszönhető egyrészt az életformának - egy bulizós 20 éves egyetemista nyilván többet forog társaságban és ismerhet meg új embereket mint egy negyvenes egyedülálló anya. Másrészt azt látom, hogy a férfiak - gondolom a negatív tapasztalatok miatt - nem szólítanak meg nőket. Na most ha a munkahelyen nem, a gyerek osztálytársai apukái nem, akkor...?
Én végül neten ismertem meg a férjemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!