Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti társaság nélkül az interneten vagy a való életben könnyebb párt találni férfiként?
Az egyértelmű, hogy baráti társaságban a legkönnyebb ismerkedni, hiszen "a barátom barátja az én barátom is" elven megvan az alap bizalom a másik felé, magától jön az ismerkedés.
A kérdésem az, hogy ha ez nem opció a társaság hiánya miatt, akkor ezután hol lenne a legkönnyebb, vagy inkább a legkevésbé nehéz?
A való életben csak úgy eljutni valahová nekem nem tűnik egyszerűnek. Megyünk boltba, kórházba, bankba, ügyet intézni stb, de itt mindneki teszi a dolgát, egy pár perces ügyintézés után pedig elég ijesztő lehet hallani a másoktól valami ismerkedős szöveget. Persze hobbi kapcsán is lehet ismerkedni, például valamilyen sporttevékenység kapcsán, de ha neked mondjuk az úszás a hobbid, és az uszodában csak 2 veled egykorú, ellenkező nemű személy van, egyiknek van párja, másik nem a te stílusod, más időben pedig nem tudsz menni úszni, akkor a hobbi is elég szűk lehetőségeket nyújt. Nyilván egyetemen, munkahelyen is lehet ismerkedni, de sokak olyan munkakörben dolgoznak, hogy ez nem opció. Sokszor azt is látom, hogy ritka, ha egy nő csak úgy vár valamire, ha nincs dolguk, szinte mindig a telefont nyomkodják, ez tovább nehezíti a kezdeményezést.
Az internetes ismerkedést férfiként pedig nem ragoznám, ezzel szerintem mindneki tisztában van.
Te mit gondolsz, hol könnyebb?
Nezz ki jol. Akkor konnyu lesz.
Jo,h nem lepsz be vmi dilis szektaba/gyulekezetbe. Azoktol nem lehet szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!