Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 felett sokan maradnak egyedül azért, mert már olyan csúnyák az emberek?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 16:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom mennyire számít az amit az előző írt.

Szerintem elsősorban a kinézet számít.

Én már 56 vagyok, és nem nézek ki rosszúl, sportolok is, de sajnos 10 pontos azért már nem vagyok.

Nem érdeklek senkit, és azt gondolom, hogy ha 60-70 milió ft lenne a számlámon, akkor sem lenne másképp semmi.

A jó megjelenésű, szép nőket nem érdekli a pénz. Az az utolsó.

A lényeg az, hogy nagyon jól nézzen ki a férfi.

Akkor vagy tuti, ha 50 körül úgy nézel ki, mintha 25-30 lennél.

9.5-9.pont alatt labdába sem nagyon lehet rugni.

2023. jan. 5. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:

21. Ne a számládon legyen 60-70 millió, nem így értettem, hanem legyen belőle egy jó helyen lévő lakásod, szép autód, járj belőle utazgatni, legyenek rajtad márkás ruhák, tartsd meg abból a pénzből az egészségedet, a jó külsődet. Élj olyan életet, amihez egy nő szívesen akarna csatlakozni.

És mondom mindent arányosan kell nézni, persze ha nagyon szar genetikád van vagy nagyon leharcoltad magad, akkor ennyi pénz se fog segíteni, hogy egy nő szívesen legyen veled legalább részben őszinte vonzódásból.

2023. jan. 5. 18:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Rendben 22-es.

Amit az első bejezdésedben írsz, azt én mind biztosítani tudnám, illetve mindenem megvan.

Nem vagyok leharcolva, egészség teljesen rendben.

Azt nem mondom, hogy luxus életet élek, de szerintem azért az talán nemis követelmény.

Legyen az embernek egy normális élete, jó egzisztenciával, öltözködjön jól, sportosan.

Szerintem ennek már elégnek kellene lenni egy kapcsolathoz.

Van aki ezek felével sem rendelkezik, és mégis klassz kapcsokatuk, barátnőjük van.

A szerencsére sajnos nagyon nagy mértékben szükség van. És tudjuk. A szerencse nem mindíg azok mellé áll, akik megérdemelnék.

21#

2023. jan. 5. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!