Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért maradnak ennyien egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradnak ennyien egyedül terhesen?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön meglepően sok olyan nőt látok, aki terhesen egyedül maradt. Én ezt nem értem, eleve azt sem, hogy ilyenkor miért keresnek párt, és azt sem, hogy ki az, aki ebbe belemegy. De azt sem, hogy miért maradnak ilyen sokan egyedül terhesen? A férfiak a hibásak inkább, akik felelőtlenül otthagyják őket és megijednek vagy inkább az van, hogy ezek a nők gyerekkel akarták magukhoz láncolni a pasit, és nem jött össze? Egyáltalán mennyi esélyük van így terhesen vagy utána újszülöttel hosszútávra normális partnert találni?
2022. okt. 7. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Van olyan hogy berezel a pasi és lelép. Natúrba beleverni a punciba isteni érzés, a felelősség meg a kötöttség már nem annyira. Amúgy nagy rohadék az a csávó aki otthagyja a nőt terhesen de a nőnek is lehetett volna annyi esze hogy nem csináltatja fel magát egy ilyen alakkal.
2022. okt. 7. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam tervezett gyerek volt, az apja nagyon örült a terhességnek, mégis kb a felénél elkezdett kihátrálni a kapcsolatból. Beijedt, meggondolta magát, nem tudom, de nagyon igyekezett engem lerázni. Akkor még élt anyukám - szerintem ha már nem élt volna, mert talán tőle tartott picit, simán otthagyott volna babával, egy félkész házzal és a nevemen az összes építési hitellel. A gyerek 1,5 éves koráig bírtam amúgy végül az együttélést. Mindemellett biztosan nem a tinderen töltöttem volna a terhességemet akkor sem, ha apuka lelép. Kisebb gondom is nagyobb lett vona ennél egyrészt. Másrészt az élethelyzet, szóval ne már... nekem nagyon ízléstelen hapsit fogni egy másik hapsi gyerekével a hasamban. Miután szétmentünk is még nagyon sokáig nem merült fel bennem a társkeresés igénye. De nem vagyunk egyformák.

Szóval csak annyit, hogy így is lehet - nekem hajszálon múlott - egyedül maradni terhesen.

2022. okt. 7. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azzal nincs baj, hogy ismerkedik, szíve joga, a baj inkább azzal van, hogy ugyan az a magas színvonal kell neki gyerekkel is, mint anélkül. Én pl 34 vagyok, biztos nem jönnék össze olyan nővel akinek gyereke van. Én nem az a típus vagyok, aki ezt kezelni tudná. De ezért sem lehet lepontozni, mert én legalább felvállalom. Nem az én felelősségem más gyereke, és nem is kell hogy 3. legyek a kapcsolatban.
2022. okt. 7. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Amiért terhesen is azonnal keresnek után pótlást. Nem képesek egyedül lenni 5 percig sem. Szerelmesek az elképzelt ideálba, ezt belelátják akkor is a pasasokba, ha valójában nincs is meg bennük. Nem akarják látni a valóságot, annyira ostobák és naivak az érzelmektől elvakulva. Aztán jön a kopp, hogy a pasas mégsem ideális választás volt. Szakítanak, vagy lelép a kedves apuka. Inkább az utóbbi az általános. Én is ilyen ostoba voltam, de legalább tanultam a történtekből. Ma már nyugodtan élem az életem nélkülük.
2022. okt. 7. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Terhesen tàrskeresőzniii?

Lehet ezeket a szavakat egy mondatban hasznàlni?

Nekem mindig lecsúszott nők és férfiak jutnak ilyenről eszembe y akik szarnak a gyerükre - a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak ilyenkor a nők , à mindegy , gusztusatalan

2022. okt. 7. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Undorító az ilyen nő. Felcsináltatja magát egy idiótával aztán sír a társkeresőkön, hogy az összes férfi egy g*ci és mindenkit 25-50 év között el kellene vinni katonának. Hulladíkok.

Amúgy az ilyen nőben az van, hogy nem akar egyedül maradni. Úgy szülni, hogy nincs mellette a párja. Csak az a helyzet ha te összejössz egy ilyen nővel akkor mindig a gyerekhez kell igazítanod az idődet aki nem is a tiéd.

2022. okt. 7. 14:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért ezeknek az eseteknek a döntő többségében nem felelős, tervezett gyermekvállalásról van szó.

Ahogy feljebb már említették egy példában, természetesen előfordul stabil kapcsolatban is, hogy bepánikol a férfi, de statisztikailag biztosan a döntő többségében ezek ilyen "besikerült" terhességek, stabil háttré nélkül, vagy mert nem védekeztek rendesen, vagy a nő azt gondolta nem baj, ha már becsúszott maradjon, aztán mégis lelép a férfi és hasonló esetek.

Én azt gondolom, ha valaki nem akar gyereket, védekezzen, a férfi is húzzon gumit, nem az legyen a kifogás, hogy "de hát azt mondta tablettát szed", mert nincs 100%-os védelem, de azért az óvszernek a hatékonysága elég jó, ha én férfiként nem akarok, akkor az élvezetemnél fontosabb, hogy ezért mindent megtegyek, hovatovább tartós kapcsolatban is ragaszkodnék ehhez, ha biztosan tudom, hogy nem vállalnám akkor sem, ha becsúszna mégis véletlen. Az esetek javát felelős védekezéssel meg lehetne előzni, a gyerekvállalásnak mindig is sokkal megfontoltabb döntésnek kellene lennie minden másnál, manapság meg pláne.

Terhesen társkeresőzni meg azért nálam vörös posztó erősen, azért ilyenkor nem az kellene a prioritás legyen, van annak a kismamának ettől sokkal nagyobb gondja, még ha éppen vágyik is társra, nem egy másik férfi kölkével a hasában kellene új pasi után futkorászni, szerintem.

2022. okt. 7. 14:55
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Itt van az oldalon egy kérdező vagy troll, aki asszem 2 hónapja szült, de már egyedül van a gyerekkel. És a legnagyobb problémája a szex hiànya. Irigylem, mert nekem szülés után ilyen kis idővel kisebb gondom is nagyobb volt ettől.
2022. okt. 7. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Ez úgy van hogy a felelőtlen nő bulik után kefélteti magát a kiválasztott (mindig trendi , menő, jóképű, sportos) sracokkal aztán egyiknek sikerül teherbe baszantani.. az persze lelép. És akkor a nő azonnal elkezd anyagi forrást keresni aki majd segít eltartani a kis gyerekkel. Pár hónapig még lázad hogy nem adja továbbra is hogy csak jó pasi kell.. aztán kétségbeesve már akármelyik apatestes luzert is elfogadna aki kitudja tartani - vagyis van a hapsinak pénze.
2022. okt. 7. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hol találsz ilyeneket?
2022. okt. 7. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!