Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért maradnak ennyien egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradnak ennyien egyedül terhesen?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön meglepően sok olyan nőt látok, aki terhesen egyedül maradt. Én ezt nem értem, eleve azt sem, hogy ilyenkor miért keresnek párt, és azt sem, hogy ki az, aki ebbe belemegy. De azt sem, hogy miért maradnak ilyen sokan egyedül terhesen? A férfiak a hibásak inkább, akik felelőtlenül otthagyják őket és megijednek vagy inkább az van, hogy ezek a nők gyerekkel akarták magukhoz láncolni a pasit, és nem jött össze? Egyáltalán mennyi esélyük van így terhesen vagy utána újszülöttel hosszútávra normális partnert találni?
2022. okt. 7. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életben nem láttam terhes nőt társkeresőn. Ez valami helyi specialitás lehet.
2022. okt. 7. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
1-esnek nagyon igaza van. Férfiként mondom, taszítja őket a gyerek. Senki nem akar plusz terhet a nyakára, a szex viszont bejön nekik. Kivételek persze mindig vannak. Ha jót akarsz, a gyerekvállalást kerüld, amíg 100%-ig nem biztosak a dolgaid. Az ilyen férfi megbízhatatlan, a nő pedig ostoba. Ha véletlenül becsúszik a gyerek, így jártál, csak onnantól kezdve szívás.
2022. okt. 7. 23:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor terhes nőként egy sokadik lehetséges ok; egyszerűen érzelmileg ez egy nagyon nehéz időszak. 9 éve vagyok a férjemmel, tervezett gyerek, szeretjük egymást. Mégis sokszor teljesen furcsa dolgokat érzek, zavarnak benne olyanok, amik korábban soha, ingerlékenyebb vagyok, kb bármin össze tudnék vele veszni, vagy bármin el tudnám sírni magam. Vagyis vannak ilyen napok, pl a mai is. Szegény férjem semmi rosszat nem csinál, a hobbijával foglalkozik ahogy máskor is esténként. Én meg egyedül vergődöm, hogy miért nem veszi észre, hogy most azt akarnám, hogy mellém bújjon és megöleljen. Pedig amúgy tudom és vallom, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát, azt is tudom, hogy most én vagyok a néma gyerek. Mégis végtelenül nyomorultnak érzem magam.

A mázli, hogy én elég racionálisan látom magamat és az érzelmeimet, ezért nem keresem a konfliktust vele. De simán el tudom képzelni, hogy sok kapcsolat tropára megy ebben az időszakban ha a nő ezt így mind a férfira zúdítja, és ha a férfi nem elég megértő. Az emberek meg olyanok, hogy ha valami éppen rossz, akkor rögtön bekapcsol a dac, hogy én ezt nem csinálom tovább, jobbat érdemlek, elválok. És kész, külön is mennek, mert ebben a hormonviharban nem tudják felmérni, hogy ez mennyire irracionális döntés.

Azt amúgy nem hinném, hogy komoly kapcsolatra túl sokaknak kéne egy terhes nő. De szexre simán. Ha kicsípem magam, akkor engem is megnéznek mustráló szemmel az utcán férfiak, pedig elég egyértelműen látszik hogy terhes vagyok.

2022. okt. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!