Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett sokan maradnak egyedül azért, mert már olyan csúnyák az emberek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 16:32
11/23 anonim válasza:
szerintem igen, sokan, de talán nem a többség. Sokan baromira nem adnak magukra, pedig annyi lehetőség lenne...
12/23 Lady Beth válasza:
Nem csak a külső a lényeg.
Inkább azért vannak egyedül, mert elviselhetetlenek.
13/23 anonim válasza:
Nem, csak ők rájöttek hogyan kényelmes az életük számukra. Gondolj bele, nem azért vannak kapcsolatban h valakivel vagyont szedjenek, vagy mossák más szaros gatyáját, hanem nyugodtan függetlenül élnek befolyás nélkül , soknak ettől függetlenül van párjuk de csak kellemes szabadidő töltésre.
14/23 anonim válasza:
Hat én nőként már most 30 évesen bőven nem úgy nézek ki mint 20 évesen pedig próbáltam vigyázni magamra… 10 év múlva már remelem nem is élek
15/23 anonim válasza:
Hát már bocs, de ha 40 felett egyedül vagy, akkor arra a kis időre ami hátra van már felesleges.
16/23 anonim válasza:
Én 35 vagyok, akkor az 5 év miatt keressek valakit?XD
17/23 anonim válasza:
Nemcsak 40 évesen
24 vagyok,életemben nem volt senkim.
Akik esetleg bepróbálkoztak nálam,egytől egyig sajnos átlagon alattiak voltak, igénytelenek, alacsonyak.
Egy kapcsolat nem volt eddig,ahol kölcsönösen szimpatizáltunk volna a másikkal.. 24/N
18/23 anonim válasza:
35 év már ferfiak szempontjából kisnyugdíjas. De a nők 35-40 körül már elhasználódnak. Főleg ez lesz később a jellemző mert már 14 éves dugják őket. Több 100 férfi átmegy rajtuk..
19/23 anonim válasza:
Ha 40 felett egyedül vagyok, arra a kis időre már minek? Nem terveztem 42 évesen halni. Nem is így lett. Egyelőre a 47-diket taposom, tavaly volt az esküvőnk.
20/23 anonim válasza:
Férfiként az is számít mekkora vagyont és jövedelmet halmoztál fel 40+ éves korodra. Aki tudott viszonylag sokat, az könnyebben ismerkedik idősebben is. (Igen a kinézet is számít mellette valamennyire, szóval abban se hagyd el magad, bár ez függ a vagyonod nagyságától is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!