Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen is ennyire számított a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is ennyire számított a külső a nőknek, vagy ez csak a modern világban kezdődött?

Figyelt kérdés
Nyilván régen is számított, hogy a férfi jól nézzen ki, de ami most van az, az brutál. Konkrétan ha nem néz ki jól a pasi és nem az esete a csajnak, akkor a legzsigeribb undorral küldi el, csoda hogy nem hányja le.
2023. jan. 3. 19:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%

Hát szerintem pasiknal ott kezdődik h spóroljon!

Vegyen egy két márkás ruhát magára és abba fokozza le magát!

Meg ne legyen unalmas haja, menjen el egy jó fodrászhoz!

Meg könyörgöm legyen már annyi esze h ne az udvaron a tyúkól legyen a háttér ha lefotozza magát se nem a panelrengeteg.

Vicc ez komolyan h valakinek ennyi esze van!

Nyilván nem a külső minden, nem kell mindig toppon lenni kinézetre. Belső is számít nagyon sokat.

De amiket leírtam az mind igénytelenséget sugall.

Vagy akkor hozzájuk hasonló lányokkal kell osszejonni és akkor nincsen nyavalyás!

Amiket leirtam nem olyan nagy eget rengető dolgok!

Láttam én már nagy átalakulások!Ég meg a föld a különbség!

2023. jan. 4. 14:17
 22/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok , bocs telo átírta.

Nem spórolás hanem sportolást akartam írni.

2023. jan. 4. 14:18
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a rohadt buta aki a 2 ezres eveket hippinek írja ? Az a 70 es évek voltak !!
2023. jan. 4. 14:32
 24/31 anonim ***** válasza:

23, nem tudom, itt mondjuk épp senki. Már persze, ha értelmezzük is a szöveget, nem csak elolvassuk. Tudod a régi példa mondatot nem?

"A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz."

A vessző egy fontos dolog, egész más értelmet tud adni egy mondatnak, annak megfelelően, hogy van-e, illetve, hol van.

18-as voltam, aki egy mondatban említette a két korszakot.

2023. jan. 4. 15:47
 25/31 anonim ***** válasza:
Hat en nem vagyok egy hulye ember, de akarhova rakom a vesszot, ugyanaz a mondat, vagy nincs ertelme. Segitsetek, mert most lehet epp valami agyfagyasos pillanatom van🤣
2023. jan. 4. 17:40
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem lényegtelen ezen lovagolni. Minden korszaknak megvoltak a menő csavojai, akik mai szemmel talán bénának tűnnek, de akkor menőnek számítottak. Mindig ők jutottak a jobb nőkhöz, a többieknek meg a maradék jutott.
2023. jan. 4. 18:04
 27/31 anonim ***** válasza:
16 os vagyok . Törölve lett az a kérdés amire a 2 ezres választ írtam .. mondjuk azt nem tudom miért?? Talán azért hogy ugy tunjon magamba irogatok hulyesegeket???
2023. jan. 4. 18:09
 28/31 anonim ***** válasza:
55%
Vicces, hogy azon hisztizel, hogy mennyire számitot a noknek a kulso, nikozben, neked azert nincs nőd, mert szamit a kulso 😅
2023. jan. 4. 18:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Na, de régen minden csávó sokkal több képességekkel rendelkezett sok mindenhez értették plusz nem voltak nagy bevétel különbségek vagyis max egyik helyeseb volt aasiknal az volt a különbség vagy egyik nagyobb dumas volt mint a másik.
2023. jan. 5. 00:03
 30/31 anonim ***** válasza:
70%
Nezz meg egy regi fenykepet. Ott nemnagyon latsz nyamnyila fiucskakat. A kemeny fizikai munka meglatszott a kor ferfiainak a kinezeten.
2023. jan. 6. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!