Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ennyire számított a külső a nőknek, vagy ez csak a modern világban kezdődött?
Nem tudom a "régen" mit jelent konkrétan, én 42 éves vagyok, szóval a 90-es években kezdtem űzni az ipart. Nekem mindig is számított a külső, de az ismerőseimnek is. De ez nem azt jelenti hogy a CK alsógatyamodell volt az alap, hanem hogy mindenkinek a neki tetsző jött be, legyen az az említett gatyamodell, vagy Nick Carter, alter Jamiroquai, Axl Rose féle rocker, Kurt Cobain féle grunge, vagy az akkor Magyarországon már bőven létező kopasz-dagadt-fuxos 'vállalkozó'.
Nekem az olasz jópasi jött be az ezredfordulón (azóta vissza se néztem). Másnak meg más jött be. Ez ilyen 🤷
Mennyire régen?
A két oreganyám beszámolója alapján a külső is egy szempont volt, na de a pénz, az volt a lényeg.
Az anyai nagymamám mindig kiemelte, hogy öregapám magas, vállas, fess fickó volt, nem mellesleg el tudta tartani a családját. Ezért választotta őt a dédöregapám (!). Meg, mert azonos volt a vallásuk. Az a fiú, akibe oreganyám volt szerelmes, más vallású volt, így esélytelen volt a dolog.
A másik öreganyám egy bányászhoz ment hozzá. Biztos és jó keresete volt. Mondjuk utóbb alkoholista lett. Soha nem szerette. Egyik sem szerette a férjét, de ez volt a logikus döntés 60-70 évvel ezelőtt. Igy velük házasodtak, majd később váltak el tőlük, mikor már nem volt ciki az ilyesmi.
Anya szerelmes volt apába, aki bicikli versenyzett, tehát atletikus alkata volt, sötét és sűrű haja és kifejezetten jóképű volt. Bactak is, mint a nyulak a sztorik alapján.
Az egyik anyósjelölttel beszélgettem még erről, ő is halál szerelemes volt a volt férjébe, mindig kiemelte mennyire tetszett neki. Utóbb alkoholizmus miatt váltak. Emellett neki kifejezetten jövedelmező munkája is volt, amíg el nem itta.
Szóval, pénz és sárm babám ezelőtt 60-70 évvel és ezelőtt 40-el is számított. Sőt, lényegében most is ez a fontos. Annyi változott, hogy régen az, ha a pasi tetszik is egy plusz volt, aztán egyre fontosabbá vált, ahogy a nőknek már a saját anyagi jólétük megteremtése egyre elérhetőbb lett.
Az ember, ha teheti olyat választ, aki tetszik neki. Ma pedig sokkal jobban megteheti, mint az előző korokban bármikor. Így a külső sokszor talán már fontosabb is, mint az egzisztencia, de legalábbis a többségnél mindkettő játszik és már ott van ezer egyéb fontos tényező is, ami öreganyámék korában nem játszott szerepet. Az, hogy szeresd a másikat, hogy szívesen tölts vele időt, hogy hasonlóak legyenek a normák, értékrend, életstílus, jövőkép stb.
Szóval, egyre szélesebb a paletta, amit nézünk párkereséskor. A szexuális vonzalom pedig döntő.
Kérdező!
Összejonnél tulsulyos nővel? (Választ nem fogok kapni persze) de én tudom anélkul is, h leirnad: NEM!
Csak neked lehetnek elvarasaid? A nonek nem????
16, az, hogy kit kefélhetsz meg, volt, hogy könnyebb kérdés volt, volt, hogy nehezebb. Hippi korszak, 2000-res évek disco patkányai, de, ma is ott vannak a nagy fesztiválok, ahol a sztorik alapján nyílik a láb, ha kell, ha nem.
Ha jókor, jó helyen vagy, könnyű.
Ugyanakkor, ha a teljes képet nézed, látható egyfajta fokozatosság, amire igyekeztem rávilágítani. De, legyen hülyeség. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez.
Anyam, mintha a hippikorszak meno csavojai nem a mai chadeknek felelnenek meg. Regen is voltak nyomorek luzerek, akik nem kerultek no kozelebe, csak mas volt az emberek stilusa kulsore. Ha latsz egy szar frizuras retro ruhas egyent egy regi kepen, aki epp harom not olel, csak szolok, hogy akkor az a kulso volt a divat, ami bejott masoknak es aki nem ugy nezett ki, az ugyanugy le volt szarva. Az is, aki nem volt eleg karizmatikus.
Soha a budos eletben nem volt olyan korszak, hogy a noknek altalanossagban barki bejott volna, az is, aki se nem nezett ki jol, se penze nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!