Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintaférj, mintaapa lennék, de nem kellek a nőknek, akik meg itt panaszkodnak kapcsolataikra és a férfiakra, mennyire igazságos ez?
Nagyon furcsa olvasni a kérdéseket, problémákat. Minden után beleborzongok, hogy hát itt vagyok, nem lennének velem legalább alap bajok (pl. ez, hogy 26 éves és nem dolgozik, erre van csaja), és csak olyan nőket találok, akik nem akarnak kapcsolatot vagy ha akarnak is, komolyat nem, pl. házasodni. Gyerekvállalásról már ne is beszéljünk, az végképp atomfizika és űrprogram.
30 felett vagyok, és döbbenetesnek tartom a helyzetet. Nemcsak az enyémet, hanem általában az emberi kapcsolatokat.
Elméletben könnyű mintaferjnek, meg mintaapának lenni. Lehet, hogy azok a pasik is azt gondolták, akik miatt itt nyígnak a nők.
A másik meg, hogy lehet, hogy te pont nem ilyen vagy, de azok a pasik, akik azért szoktak itt hisztizni, amiért te, abban látják a mintaférjséget, hogy nem lépnének félre, mert nem kellenek senkinek. Bocs, de mi nők ezt általában máshogy gondoljunk. Nem ettől mintaférj valaki.
#3: Akik miatt nyígnak a nők (lol, ezt a szót még mindig csak tőled láttam az oldalon, ahogy egy éve is), azok nem épp mintaapák voltak. És nem is készültek annak.
Látatlanban pedig nem igazán tudod megmondani, hogy ki és miért tartaná magát mintaapának.
DE, természetesen fel leszel pontozva, mert itt erre a mellébeszélésre van igény.
#4! Tőlem? Ezt meg honnan veszed?
Egyébként nem hiszem, mert sok kérdésre válaszolok, de ilyenekre nem nagyon szoktam.
Először meg tanulj meg olvasni. "LEHET, hogy azt gondolták." Érted, én nem írtam, hogy tudom milyenek tartják magukat annak. Te meg úgy teszel, mintha tudnád: "Azok nem épp mintaapák voltak." Te mégis meg tudtad állapítani látatlanban?😂Amikor a kígyó a saját farkába harap...
Én meg az ország legjobb színésze lennék, ha egyáltalán beengednének meghallgatásokra. :(((
Az, hogy még csak a színpad közelébe sem mehetek NYILVÁNVALÓAN a castiongosok hibája, és nem engem jellemez (hiszen én tudom magamról hogy kiemelkedő színész vagyok) :(
Megértelek, kérdező😔✊
Van ilyen baratom: annyira elbazott az arca,h a plasztikai sebeszet se segit rajta es nyaktol lefele is gusztustalan hajas illetve nagyon onzo,turelmetlen ,szuleirol levalni keptelen.
Na o is azt hiszi magarol,h mintaferj lenne 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!