Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak azert keresnek annyira ketsegbeesetten not kapcsolatra,mert valszeg egyejszakas nem jon ossze nekik, de viszont dugni meg akarnak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Kapcsolatra teljesen alkalmatlan bantalmazo pasi is keres vkit,de nem tudja felfogni,h a korabeliek mar felismerik,h o bantalmazo tipus.
2023. jan. 3. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Férfit még soha nem láttam kétségbe esetten kapcsolatot keresni, nőt annál többet..

Ha nagyon dugni akar akkor kifizeti a prostit vagy lemegy hétvégén este a szórakozó helyre és egyből kap 2-3 fiatal kis ribizlit akinek fizetett 2 piát..

2023. jan. 3. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, te magadnak válaszolgatsz? Mert az első komment nagyon úgy néz ki mintha te írtad volna magadnak..
2023. jan. 3. 14:38
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as

Paranoias vagy? Vannak mar jo szakemberek akik tudnak segiteni.

2023. jan. 3. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
Ennek mi köze a paranoiához? Szerintem neked lenne szükséged segítségre.
2023. jan. 3. 14:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Nekem ugyan nem, feltettem egy kerdest, ertelmes valaszokat varok, te meg ahelyett,hogy megeroltetned magad idebofogsz valami netto fszsagot ami max a te kis buta fejedben letezik.

Kezdj magaddal valami hasznosat inkabb

2023. jan. 3. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Étel és étel között is van különbség pl répa, retek, mogyoró

Férfi és férfi között is van.

2023. jan. 3. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Sok ilyen férfi van (nem mindegyik!). Fix p*na legyen a háznál, hogy bármikor lehessen szexelni, még akkor is ha elviselhetetlen a nő természete. Hányan vannak akik lemennek kutyába, fizetnek mindent IS, csak szex legyen.

Akkor van gáz, amikor a kapcsolatban/házasságban már szex sincs, de továbbra is fizetnek mindent.

Akinek nem inge, ne vegye magára....

2023. jan. 3. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként azért most megvedenem a férfiakat. Szerintem azért a többség többre vágyik a puszta szexnel,kell egy társ, partner nekik is a mindennapokban. Ne húzzuk már le a férfiakat az állatok szintjére.biztos van ebben is kivétel, mint mindenben, de nem lehet általános megfogalmazást adni a ferfiakra általában. Ismerek olyat, aki méltatlanul tartana egy egyejszakas kapcsolatot saját magához.
2023. jan. 3. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
A femcelek azért okádnak éjjel-nappal savat kétségbeesetten mert valszeg tudják magukról hogy lelkibetegek és elmebetegek de ez mindig egy pillanara elvonja róla a figyelmüket?
2023. jan. 3. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!