Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak azert keresnek annyira ketsegbeesetten not kapcsolatra,mert valszeg egyejszakas nem jon ossze nekik, de viszont dugni meg akarnak?
Férfit még soha nem láttam kétségbe esetten kapcsolatot keresni, nőt annál többet..
Ha nagyon dugni akar akkor kifizeti a prostit vagy lemegy hétvégén este a szórakozó helyre és egyből kap 2-3 fiatal kis ribizlit akinek fizetett 2 piát..
3-as
Paranoias vagy? Vannak mar jo szakemberek akik tudnak segiteni.
Nekem ugyan nem, feltettem egy kerdest, ertelmes valaszokat varok, te meg ahelyett,hogy megeroltetned magad idebofogsz valami netto fszsagot ami max a te kis buta fejedben letezik.
Kezdj magaddal valami hasznosat inkabb
Étel és étel között is van különbség pl répa, retek, mogyoró
Férfi és férfi között is van.
Sok ilyen férfi van (nem mindegyik!). Fix p*na legyen a háznál, hogy bármikor lehessen szexelni, még akkor is ha elviselhetetlen a nő természete. Hányan vannak akik lemennek kutyába, fizetnek mindent IS, csak szex legyen.
Akkor van gáz, amikor a kapcsolatban/házasságban már szex sincs, de továbbra is fizetnek mindent.
Akinek nem inge, ne vegye magára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!