Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lehet kétségbeesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet kétségbeesett az, aki már pár kedves szótól ragaszkodni tud egy ellenkező neműhöz?

Figyelt kérdés

Vágyik a szeretetre és családra, sok mindenkiben potenciális partnert lát, ha kedvesek vele. (20-35 év közöttiek)

Persze ha van barátnő vagy feleség, rögtön felejtős.

Mit gondoltok erről?

2020. szept. 27. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyenektől minden épeszű ember menekül.
2020. szept. 27. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon gáz...
2020. szept. 27. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajlamos lennék erre (nő vagyok), csak ma már képes vagyok "erővel", tudatosan visszafogni magam. Valóban elég durva kétségbeesettség van mögötte, illetve inkább az, hogy le voltam szrva mindig is a fiúk/férfiak által. Elfordultak tőlem fanyalogva, lesajnáltak, kiröhögtek. Így ha szökőévente egyszer valaki nem így tesz, az felér egy kisebb csodával, és persze, hogy azonnal megmozdul bennem valami...
2020. szept. 27. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ketsegbe esett az teny, de mivel en is hasonlo vagyok ha egy ilyen nom lenne az mindent megerne. Es akkor egymast tamogatva egyre jobba egymasba szeretnenk es szep lenne minden. Csak sajnos az ilyen embereket mindig rossz emberek talaljak be akik csak kihasznaljak oket :/. Mig kiegetik a masikat
2020. szept. 27. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon. Sajnos találkoztam ilyennel neten, beszélgettünk, aztán egy nagyon rövid idő múlva olyasmit írt, hogy "na de én inkább békén hagylak, szia" kérdeztem miért, mert elkezdett belém szeretni. Na, mondtam oké, akkor inkább tényleg hagyj... Annyira gyerekes meg olyan kevés inger érte úgy egész életében, ami nőkkel kapcsolatos, nagyon kétségbeesetten vágyik egy kapcsolatra. Csak hát ezzel pont inkább elijeszt mindenkit.
2020. szept. 27. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikertelensége, vagy elutasítása volt az élet számtalan területén, azért viselkedik így, nem feltétlen kapta meg a szeretetet ott, akkor, abban a pillanatban, amikor kellett volna, stb.
2020. szept. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!