Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kellemetlen, vagy megalázó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen, vagy megalázó?

Figyelt kérdés

Egy online ismerkedés kapcsán nem vállalod fel magad, így egy kitalált karakter mögé bújva, de saját magad adva beszélgetsz emberekkel. Ez valakinek szemet szúr, és kideríti valódi kiléted. Mind ezt előtted nem tárja fel, de ennek tudatában folytatja az ismerkedést/beszélgetést.

Te, mivel kiléted gondolatod szerint homály fedi, így nyíltan beszélsz vágyaidról, fantáziáidról, eseményekről. Majd egyszer csak szembesít valódi önmagaddal. Ilyen esetben mit érzel? Kellemetlenül érint, megalázóan hat rád, esetleg félni kezdesz, hogy kitálal a környezetednek? Mit teszel vele kapcsolatban?

Ghostingolsz, és eljátszod, hogy nem is ismered, sem Őt, sem a szituációt?

Mented ami menthető, és megbeszéled vele a "miérteket"?

Lehet ebből tanulni? Hagy benned nyomot a továbbiakban?

Általános a kérdés, éppen ezért nemtől függetlenül várnák válaszokat.

Kort és nemet azért ha lehet írjatok. Nem mindegy, hogy egy 18-20 éves, vagy egy 35-40 éves hozzáállása a válasz.

2023. jan. 3. 04:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Volt velem egyszer ilyen. Volt egy közös ismerősünk mint kiderült, kitálaltam mindent és mondtam hogy terjessze el az ismerősei közt. Majd megtanulja hogy ne mások képeivel pasizgasson.
2023. jan. 3. 05:23
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Annyi volt benne h nem tereget ki, de nagyon megalázó volt.

(Anionim kértem neten bajban segítséget)

2023. jan. 3. 05:32
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem itt a megbeszélés a miértekről a megfelelő hozzáállás. Még jól is elsülhet.

35-40 éves korosztály

2023. jan. 3. 06:24
 4/15 A kérdező kommentje:

Saját kép, arc nélkül, de egyébből látszik ki az illető.

2023. jan. 3. 07:09
 5/15 A kérdező kommentje:

Ez után is kiteregethet.

Nem?

2023. jan. 3. 07:10
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintemalap,h nem tereget ki semmit ismerosoknek.

40/N

2023. jan. 3. 07:22
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Azért arra kíváncsi vagyok hogy miért tette így hogy másnak adta ki magát?

Kérdező, ha őszintén elmondod neki, hogy valóban te voltál,S miért tetted és tanultál belőle. Ha megértő akkor megbocsát és meg tudjátok beszélni a dolgot.

2023. jan. 3. 07:24
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem teregettem ki semmit, de nem is érdekelt a magyarázata. Megköszöntem az ismerkedést, és lezártam a dolgot magamba.
2023. jan. 3. 09:40
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen, ez így lenne a normális.

Az a gond, hogy nem én buktam le.

A másik fél vagyok.

2023. jan. 3. 10:02
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

Sok embernek segít, ha beszélhet olyasmiről névtelenül, amiről másképp nem tud. Én ez így fognám fel. Talán szüksége volt rá, hogy nyíltan kimondjon dolgokat. Sokan, sokféle témában nem merünk kérdezni, véleményt nyilvánítani, mert kínos, szégyellni való vagy bármilyen más oka lehet azon kívül, hogy nem akart átverni senkit. Egyszerűen nem lett volna másképp mód rá. Ha rólam derült volna ki, akkor biztosan egy rettegés lenne az életem hosszú ideig, mert simán visszaélhet vele a másik. Azt viszont maximálisan megértem, hogy nem akart arccal, névvel beszélni olyasmiről egy neten megismert személlyel, akiről semmit nem tud, tehát a megbízhatósága is kérdéses.

40+

2023. jan. 3. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!