Más is kiakart lépni az Aldiból 1 nap után?
Privátban leírom, akit részletesebben is érdekel az eset...
Nem tudom, hogy csak én tapsztaltam ilyen kellemetlen, megalázó bánásmódot vagy mit gondoljak...annyi bizonyos, hogy egy nagy, hamis cukormáz a légkör, amit az irodista interjút készítők mondanak a jelentkezőknek.
Rosszul vannak a "kollegák", ha egy új dolgozóval kellene foglalkozni, türelmesnek lenni, segíteni...
Elegem van...3 hónap próbaidő...szerintem lelépek innen...csak a szüleim számítanak a magas fizetésemre, ezért elég pocsék a helyzetem 😞
Én nagyon régen a McDonald's-cal voltam így.Diákmunka volt de azért elég sok volt a szúrka piszka és 1 hét után el is jöttem szóval kb megértem hogy miben lehetsz.Ha nem érzed jól magad akkor bírod amíg bírod.Első havi fizetésig ha kibírnád az biztos nagy segítség lenne a szülőknek.
Lehet 1 hónap múlva már kicsit jobb volna,nem tudhatod
Ha utána is sz@r akkor eljössz
Az a baj kérdező, hogy Magyarországon az alacsony bérek, illetve a proli mentalitás miatt, nehéz jó munkahelyet találni.
Főleg, hogy a normálisabb ember ahogy tud, lelép nyugatra, itt meg marad a selejt. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!