Aki kivette már az összes szabiját a tavaszi karantén alatt, milyen alapon tervez elutazást dec 18-jan 2 között? Szabija 1 nap sincs már
Minek a terhére utazik majd el? Azért dec 18-jan 2 közt van bőven munkanap és egy nap szabija sincs már.
Fizetetlenre megy? de az is a cégtől függ engedik-e. Nem szokták.
Abszolút a munkáltatótól függ...
Ha pl. bolti eladó vagy, nyilván kell dolgoznod a két ünnep között.
Irodai munkánál is függ a munka jellegétől..
A legtöbb helyen max. home office van ilyenkor.
"Nem biztos ám, hogy decemberre enyhül a helyzet annyira, hogy érdemes legyen utazgatni."
Hát ez meg a másik de ennyi esze az istenbarmának nincs, ő ha törik ha szakad megy. Meg is mondta.
"Abszolút a munkáltatótól függ..."
Én meg józan ésszel azt hittem , ha nincs szabim akkor nincs szabim akkor utazgatni se tudok mert minek a terhére. Lehet én vagyok naiv.
Az alapeset az, hogy ha nincs szabid, akkor nincs.
De ha a munkáltatód rugalmas (és amúgy se dolgozik a cég a két ünnep között), akkor kérhetsz fizunélküli szabit.
Aztán te miért izgatod magad ezen? Ha nem tud elmenni, akkor ő koppanik, nem te. Ha kap fizetetlent, az meg csak őrá meg a főnökére tartozik.
Alapítványi iskola? Munkaügyes troll? :-)))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!