Aki kivette már az összes szabiját a tavaszi karantén alatt, milyen alapon tervez elutazást dec 18-jan 2 között? Szabija 1 nap sincs már
Minek a terhére utazik majd el? Azért dec 18-jan 2 közt van bőven munkanap és egy nap szabija sincs már.
Fizetetlenre megy? de az is a cégtől függ engedik-e. Nem szokták.
"gondolom bevállalja a fizetetlent,"
Na de az nem úgy működik hogy a cégnek is rá kell bólintania? És ha nem, akkor nem?
"fizetetlen szabin nem "veszít" pénzt a cég,"
Áá nem. csak épp a szabin levő kollega helyettesítése és munkájának pótlása az túlórapénz a többiek miatt.
meg eleve azt sem értem hogy mi az hogy "megyek ha tetszik a főnöknek ha nem" eleve én ha főnök lenném azt mondanám erre menj csak ide vissza már nem jössz.
AZért nem a nyúl viszi a puskát.
Ide kívánkozik épp ez a mai cikk:
Ezren jelentkeznek egy állásra
Egy CSETTINTÉSRE lehet ma pótolni kb bárkit.
Ha lenne egy ilyen hűdejani alkalmazottam, kivágnám és 100 másikat vennék fel helyette.
"micsoda igaszságtalanság."
Mondd ezt azoknak akik helyette fognak melózni a két ünnep közt. Hátha agyonvernek köszönetképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!