Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Aki volt már ilyen helyzetben. Ha adott egy szimpatikus nő, mennyire megalázó, kellemetlen tud lenni, ha ennek a nőnek írtok (facebookon v társkeresőn) és esze ágában sincs válaszolnia pedig élő személyről van szó? .
Figyelt kérdés
De ha egy jóvágású haverotok vagy ismerősötök ír neki, akkor azonnal visszaír csillogó szemekkel az adott nő. Nekem sok ilyen volt, borzalmas élmény. Legszívesebben adtam volna valamit a lánynak, és nem puszit. Mert ez ocsmány gerinctelenség.2019. okt. 26. 21:48
1/16 anonim válasza:
És mi benne a gerinctelenseg? Nem kérte, hogy írj neki. Te sem olyannak írsz, aki nem tetszik. Senki nem köteles válaszolni ismeretlenek iromanyaira.
2/16 A kérdező kommentje:
De ha a másik, jóképű ismeretlen kérdésére válaszol. Akkor eléggé ....olyan is, na mindegy.
2019. okt. 26. 21:54
3/16 anonim válasza:
"Brühühü, random csajok nem válaszolnak a kanos üzeneteimre, jajj de gonosz ez a világ..."
4/16 anonim válasza:
Most ha még sose beszéltetek egymással akkor el kell fogadnod, hogy nem tetszik neki a profilod és nem kíváncsi rád. (jóvágású haver az a te kamuprofilod? :D )
#1 Nem köteles válaszolni de azért igazán szép gesztus ha legalább lekoptatja az ember és nem csak hallgat mint a kuka.
Lehet én vagyok retardált de inkább mondja meg, hogy vége ennyi volt az ismerkedés mint hogy nekem kelljen azon agyalni, hogy akkor most miért nem ír többet.
5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Szimpatikusabb, ha leírja, hogy bocs, de nem szeretnék veled beszélni. Több gerincet ad a szememben. Igen, kamuprofil, ismerős képeivel (őt nem zavarja, van egymás mellett 3 nője)
2019. okt. 26. 22:01
6/16 anonim válasza:
Ha válaszol a csaj, és lekoptat, akkor meg az esetek 95%-ában jön a "de aggyá' má' egy eséjt!" szöveg meg a bunkózás.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sem aggyá mán egy eséjt arany bogaramot mondani, sem más degradálót.
2019. okt. 26. 22:13
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: nem jó stratégia, feljelent. Meg nem is kenyerem. Csak szeretem ha válaszolnak, akkor is ha nemleges az.
2019. okt. 26. 22:15
10/16 anonim válasza:
Érdekes. Ilyenkor az emberek inkább az ismerős jóképű haverra szoktak féltékenykedni, és nem a nőt szidni hogy miért tetszik neki jobban az aki szemmel láthatóan jobban néz ki. Vagy a havernak vannak kiírva rossz tulajdonságai ami miatt nem érted miért tetszik a nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!