Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak. Aki volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Aki volt már ilyen helyzetben. Ha adott egy szimpatikus nő, mennyire megalázó, kellemetlen tud lenni, ha ennek a nőnek írtok (facebookon v társkeresőn) és esze ágában sincs válaszolnia pedig élő személyről van szó? .

Figyelt kérdés
De ha egy jóvágású haverotok vagy ismerősötök ír neki, akkor azonnal visszaír csillogó szemekkel az adott nő. Nekem sok ilyen volt, borzalmas élmény. Legszívesebben adtam volna valamit a lánynak, és nem puszit. Mert ez ocsmány gerinctelenség.
2019. okt. 26. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"De ha a másik, jóképű ismeretlen kérdésére válaszol. Akkor eléggé ....olyan is, na mindegy."

És???? Mindenki olyannal akar ismerkedni, aki vonzó számára. Neked nem csak a kinézeteddel van baj.

2019. okt. 26. 22:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Visszaírhatna, ha van gerince. Ennyi, semmit más, nem kell tovább gondolni, hogy ,,támadok,, stb, mert nem. Csak egyenesség!
2019. okt. 26. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
9 ő meg szereti ha nem írnak neki olyanok akikre nincs energiája azon gondokodni hogy most hogy utasíta el. Nem lehet tudni ki mitől idegesedik be. Van aki a nemleges választól, és ez előre nincsen rádírva hogy te azt éppen bírod. Vagy tegyél ki egy ilyen képet: "Szeretem a nemleges válaszokat, írásbeli elutasításokat... ha elutasítasz, kedvesen meg fogom köszönni, nyugodtan tedd meg"
2019. okt. 26. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég specifikus helyzet, mivel kevés ember tart kamu profilt arra, hogy ellenőrizze, a csaj válaszol-e a kamunak. Esetleg ne pörögj rá annyira, hogy tök idegenek nem válaszolnak neked, mert ez elég kínos, ahogy kamu profilokkal is utánuk mész.

Nekem is jobb életem lenne talán, ha nagyon jóképű, széles vállú palinak születtem volna. Van értelme ezen gondolkodni? Nem.

2019. okt. 26. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem is kár ezen pörögni. Ez nem Téged jellemez, hanem ő(ke)t. A kamu profil viszont, khm...

Sajnos a társkereső oldalakon lévő hölgyek legalább 80%-a ilyen. A sors iróniája, hogy sokuknál igencsak magasan van a léc elvárás terén, miközben a legalapvetőbb gesztust sem teszik meg. Egy "Köszönöm, hogy írtál, de úgy gondolom, nem egymást keressük. További sok sikert" levelet meg lehet írni egyszer (10 másodperc), utána be lehet copy-paste másolni a naponta érkező 5-10-50-100 kapott levélre. Vagy ha nem is mindegyikre, deDe legalább arra a pár tényleg normálisra illene. Nem lenen több 2 percnél.

De az ilyenek sokszor azt is kapják meg, amit (aztán hőbörögnek, hogy a férfiak milyenek)... nem véletlenül végződik a kapcsolatok legnagyobb része szakítással, válással. Túl sok az elvárás egymás iránt, kevés a tisztelet és a gerinc (nemcsak a nőknél, hanem általában véve mindenkinél). :-(

2019. okt. 28. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hu basszus, a kovetkezo lepes az, hogy a villamos ele lokod a lanyt, aki nem nezett rad vissza. Megtortent eset, de ilyen fereg gondolkodasa lehetett.
2021. febr. 2. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!