Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként miért nem talál meg valaki, aki nekem is szimpatikus?
Ráadásul nem vagyok elhízva, kapok visszajelzéseket, hogy jól is nézek ki.
Nem tudom hol kéne ismerkednem.. Tinder?!
Tindert csak akkor, ha csak a szexre mész.
Nos, lehet, hogy negatív a kisugárzásod, vagy olyan közegben vagy, ahol az átlag alatti lányok közé tartozol.
A nekd szimpatikus rész komoly szűrő lehet, de nyilván tudod kezelni.
#1 tinder soha sem csak szexre menők helye volt magyarországon, felejtsük már el ezt a marhaságot. Tinder a bármire mrnő helye, pont mint a többi kerreső.
Kérdezőnek pedig valószínűleg senki sem elég jó...
Számomra egy nő akit feleségül is vennék azonnal:
1. Ne legyen se kövér se túl vékony de akár kicsit bele is lóghat mind2 kategóriába.
2. Legyen átalgos az arca.
3. Legyen humora.
4. Ne legyen dohányos/alkoholista/drogos/agyontetkózott/pirszinges hanem természetes
5. Dolgozzon vagy tanuljon. Mind1 hogy mit felőlem pincér is lehet vagy takarító
6. Akarjon családot és min 2 gyereket szülni (bár 3 nak lenne az optimális ha ennél is többet akar én annak csak örülnék)
7. Ne legyen prűd
8. Egy hamburgertől amiben van minden ne dobdja fel a talpát
Ha ehhez a kategóriához közelítesz akkor a pasik 95%nak tuti bejössz. És kb amit felsoroltam az kétlem hogy valami nagy elvárás lenne. Igazából egy nagy semmi de az emberek többsége még ezt a minimális 0-a szintet sem tudja megütni... Tisztelet a kivétel.
(most nem a nőket akarom szídni de körülöttem lévő pasik messze felette állnak ennek a szintnek mégis sokan közülük szinglik)
Ha valamennyire viszont benne vagy fent emelített listában akkor csupány annyi a dolgod ha jön egy pasi hogy mosolyogsz neki meg adod a jeleket. Lényeg hogy ne flegma csaj legyél hanem nyitott. De sőőőőt még akár ki is nyithatod a beszélőkédet és kb a pasik legtöbbjét röhögve megkaphatod.
29f
7-es, azért mert nem vagy a top20%-ban.
Kérdező, neked meg azért nem jó senki, mert túl magasra tetted a lécet. Lefogadom, hogy ott legyeskedik körülötted 4-5 hapsi most is, csak épp nem veszed észre őket, mert nem ilyenek:
Nincs ilyen, nőj fel. 7-es se vennéd észre, mert vszínű nem ő van a belinkelt képen.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!