Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként miért nem talál meg valaki, aki nekem is szimpatikus?
Ráadásul nem vagyok elhízva, kapok visszajelzéseket, hogy jól is nézek ki.
Nem tudom hol kéne ismerkednem.. Tinder?!
9-es, "Én 29 éves férfi vagyok, és hasonló cipőben járok.".
Nyilván te támasztottál egy minimumot, h olyat találj mint saját magad, de ilyet nem fogsz, mert a nők 99%-a 3-4 kategóriával maga fölé lő, neked meg az nem kell. Erre mondta a top20%-ot, ha ott vagy, akkor mind1 mik az elvárásaid, mert jönni fog olyan is.
"Nyilván te támasztottál egy minimumot, h olyat találj mint saját magad, de ilyet nem fogsz, mert a nők 99%-a 3-4 kategóriával maga fölé lő, neked meg az nem kell. Erre mondta a top20%-ot, ha ott vagy, akkor mind1 mik az elvárásaid, mert jönni fog olyan is."
Te mégis honnan tudod, hogy mi kell nekem? Te annyira keményen általánosítasz, hogy emiatt az érvelésed is teljesen rossz, nem állja meg a helyét. Én tudom milyet keresek, tudom mi kell nekem. Van ilyen nő, csak nem minden utcasarkon, ezért nehéz ügy ez. Mint említettem, eddig is voltak barátnőim, ezután is lesznek. Célozgathatsz itt arra, hogy minden nőnek a külső a fontos, de ettől még ez egy primitív gondolat. Ez annál sokkal összetettebb. Igen, a külső mindenki számára fontos, neked is. Te se mennél el randizni egy olyan nővel, aki nem tetszik külsőre. Ha megvan a külső vonzalom, utána jöhet a többi. Ez mindig is így volt és így is lesz.
Mert egy öntelt hólyag vagy. 🙂
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!