Görény, megalázó stílus orvosnál, volt már hozzá szerencsétek?
Ez még nem gyökerseg számomra amit leírtal, bár a tegezes tényleg furcsa.
Volt már dolgom igazi gyökér fogorvossal. Egyszerűen felalltam a székből, meg a szuri beadása előtt, és az asszisztensetol elkoszontem.
Én nem akarok gyereket, de kérdés nélkül tolja a laborostól a háziorvosig mindegyik, hogy ne parázzak ez csak egy kis szúrás, majd, ha terhes leszek megszokom. Sőt, egyszer a foglalkozás egészségügyis doki közölte, hogy ne dolgozzak most már sokat, inkább menjek szülni.
A nőgyógyász pedig azt mondta, hogy "többet kéne gyakorolni", mert érezte, hogy szűk vagyok.
Na de ezek a szerveidnek az orvosi megnevezései.
Miért kéne becézgetni őket?
Vannak akik túl "kedveskedők", amit sokan vehetnek lekezelőnek. Lehet hogy azért nem magázott mert a formális légkör sokakban feszültséget kelt, pláne ilyen helyzetben. Hacsak nem a "fiatalvagy még ezt nem tudhatod" mentalitása volt nem hiszem hogy lekezelő akart lenni.
A másik meg az emlő és a végbél. Ezek a hivatalos/tudományos neveik ezzel nem lehet mit csinálni. Az olyan hétköznapi kifejezések mint a fenék nem elég leíró egy orvosi közegben. Ebben semmi megalázó nincs, csupán ezek a neveik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!