Egész évben napszemüvegben járni mennyire elfogadott?
A szemem kicsit érzékenyebb a szokásosnál és visszahúzódó típus is vagyok.
Emellett vélhetően rajta vagyok valahol az autizmus spektrumon. (Ez még csak gyanú, nem volt meg a diagnózis)
Mennyire nézik azt furán aki még ősszel is (és esetleg majd télen) napszemüvegben jár?
Stílusosan öltözködöm és férfi vagyok, ha ez számít.
30/F
Első sorban ne foglalkozz vele, hogy ki mit gondol, egyszer élünk, kit érdekel hogy mit gondol a néni aki elsétál melletted az utcán( és valószínű sosem lát többet) a közeli ismerőseiddel meg megoszthatod hogy ez van, ha zavar téged.
Egyébként meg kezd divat lenni az állandó napszemüveg hordás a nap öregítő hatása miatt is.
Legrosszabb esetben meg csak celebnek néznek. Én télen is sok napszemüvegest látok, én is szoktam hordani.
Egyrészt, mit foglalkozol másokkal.
Másrészt, a napszemüveg nem a meleg ellen, hanem a fény ellen véd. Fény pedig egész évben van.
Nekem kezdődő szembetegségem miatt a szemorvos kötelezően előírta, hogy állandóan napszemüveget hordjak, még a szobában is egy kicsit sötétebbet, mint a normál.
Őszinte leszek, mindenkinek, aki beszól, szívből szólóan, ékes magyarsággal kívánom ugyanezt a betegséget, ami nekem van. Akkor meglepődnek.
De egyébként is, csak a köcsög magyarok gondolják, hogy beszólhatnak, bárhol vagy külföldön, sehol senkit nem érdekel.
Ne foglalkozz azzal, hogy ismeretlen emberek mit gondolHATnak rólad..
Megsúgom: semmit.
Nem foglalkoznak ismeretlenek ruházatával vagy egyéb kellékeivel...
Nekem nagyon érzékeny a szemem, nappal szinte mindig napszemüvegben vagyok. Télen a hó miatt nem is látnék anélkül semmit. Vezetni szintén abban szoktam. Nélküle sokszor nemhogy a felfestést, de még az út nyomvonalás is nehezen látom.
Szóval állandó tartozék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!