Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik felszín alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik felszín alapján döntöttek egy leendő kapcsolatról azok nem szégyellik?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egy barátság vagy kapcsolat előtt álltatok valakivel. És csupán az adott személy külseje miatt leléptettek. Utána nem volt az érzés hogy ösztönlények vagytok. És megbántottátok azt aki amúgy jó fiú volt?
2022. dec. 31. 08:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Ne áltasd magad kérdező. Számít a külső. Ha valaki iránt nem vonzódsz külsőleg, szexuálisan, abból max barátság lesz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy külsőre mi jön be valakinek. Nekem volt olyan, hogy valakit elhívtam randizni. Egy idő után rájöttem nem vonz a külseje. Alacsony volt, az arca se tetszett egy idő után, kiderült tutyimutyi, nőkhöz se értett. Nagyon önbizalomhiányos volt, látszódott rajta és ez rontott az összképen így utólag visszagondolva.

Most így pár évvel később, hogy randizgatok egy még alacsonyabb férfival, aki 168cm magas az én 158cm-hez (bár lehet alacsonyabb), érzem, hogy mennyire az a fontos, hogy valaki személyiségre milyen, mert kiül teljesen a személyre, pl. önbizalom, jó duma, kedvesség. Ezek mind tornáznak a kisugárzáson és tolnak mindenkin vonzalomra. Én azt hittem, hogy nem fog már alacsony pasi tetszeni!

Ennyire kiszámíthatatlan és komplex ez, ami egy jó dolog. :) Lehet hogy valaki a külsőd alapján utasít el, de ha eljuttok addig, hogy ismerkedtek, randi is van, akkor már nem 100%ban a külsőn áll az egész még ha amiatt is történik a visszautasítás.

Nyilván, ha egyből ezért utasít el valaki egy személyt az más. De ez is sztem jogos, mindenkinek vannak igényei. A szexuális vonzalmat nem nagyon lehet a belsővel kompenzálni. ha már eleve nincs.

2022. dec. 31. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Aki visszautasított, az ugye egy csunyacska de rendes lany volt, és kizárólag a belső tulajdonságai miatt kezdemenyeztel?

Ha nem, akkor ásd el magad az undorító kettős merceddel.

Minden vagy, csak nem jó fiu.

2022. dec. 31. 10:53
 13/26 anonim ***** válasza:
2022. dec. 31. 11:19
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

FÉRFIAK akik felszín alapján döntöttek egy leendő kapcsolatról azok nem szégyellik?

Tegyük fel egy barátság vagy kapcsolat előtt álltatok valakivel. És csupán az adott személy külseje miatt leléptettek. Utána nem volt az érzés hogy ösztönlények vagytok. És megbántottátok azt aki amúgy jó LÁNY volt?

2022. dec. 31. 11:44
 15/26 anonim ***** válasza:
2%
#14 Velem soha nem történt ilyen, mivel a külsőm miatt soha nem kellettem senkinek.
2022. dec. 31. 11:48
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

15

120 kg vagyok, ronda, nem széparcu? Én is jó vagyok? Nyilván nem! Nem azért nincs nőd, mert ronda vagy, hanem azert nincs, mert az egekben vannak a kulsovel szemben tamasztott elvarasaid

2022. dec. 31. 12:32
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem CSAK a külső alapján döntök. Ha valakinek nem tetszik a külseje, de a személyisége igen, azokkal fogok barátkozni mondjuk. Csak olyannal járnék akinek a külselye és a személyisége is vonzó számomra. Te sem lennél együtt olyan emberrel aki taszít. Ettől senki nem kesz felszínes, mivel nem csak a külső számít. Ettöl függetlenül egy párkapcsolatban alap a fizikai vonzalom, nem igazán lehet együtt lenni valakivel akit nem kívánsz.
2022. dec. 31. 14:37
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

17

Ez így van! Csak itt minden második kérdés a nőket vegzálja, amiért felszines szempontok alapján IS valogatnak! De ha egy ferfi teszi ugyanezt, az teljesen OK! HOGYNE...

2022. dec. 31. 14:51
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
18# az itteni incelkéknél alap, hogy a nő max 25 éves, havi 10 ezer Euro + felett kereső modell vagy fitnesztréner lehet csak. Viszont ha a nő orvos, közgazdász, informatikus és fiatal, akkor egy felszínes golddigger, ha nem lesz az alélt csicskája egy a szalag mellett bruttó 400+cafeteriáért gályázó 40+-os alkoholista zsírdisznónak.
2022. dec. 31. 15:03
 20/26 anonim ***** válasza:
94%

EZ a sok kivénhedt, dagadt pasi, akik itt vinnyognak, hogy nekik fiatal és csinos nő kell. Ők biztos a belső értékek miatt akarják, ugye?

Képzeld, semmilyen lelkiismeret furdalásom nincs, hogy nem jövök össze olyannal, akit fizikailag nem találok vonzónak.

2022. dec. 31. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!