Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik felszín alapján döntöttek egy leendő kapcsolatról azok nem szégyellik?
A barátságnak semmi köze részemről a külsőhöz. Bár talán itt is van egy határ, mert egy igénytelen, büdös illetővel kellemetlen egy légtérben lenni. De ez egy olyan dolog, amin tud változtatni, ha akar.
Párkapcsolatban meg csak egy ultra igénytelen, önámító, esetleg számító illető lenne olyannal, akihez nem vonzódik.
Nálam az kizárja a jófiúságot, ha úgy akar megdugni, hogy pontosan tudja, hogy én nem kívánom, nem akarom, és nem élvezném. Az ilyen csak ki akarja élni magát a testemen, és nem tekint embernek, csak lyuknak.
Szóval a legnagyobb lelki nyugalommal mondok nemet, és egyáltalán nem bánom meg. Se akkor, se később.
Sőt, újat mondok: attól, hogy nem illettünk és szakítottunk, még mindig azt gondolom, hogy mindkét exem nagyszerű ember. Idöben beláttuk, hogy ez köztünk nem működik, és nem azért szakítottunk, mert meggyűlöltük egymást. Nem bánom egy percét se az együtt töltött időnek.
Tanultam magamról sok újat, és legközelebb okosabb leszek. Ha úgy tetszik: válogatósabb lettem.
Nem vagy te jó fiu.
Mellesleg te biztos kifejezetten ronda nőknél próbálkoztal, ugye?
Nem. Sosem bántam meg. Szabad nő vagyok szabad akarattal. A legfontosabb számomra a saját lelkem, nyugalmam, boldogságom, nem pedig a másé.
Egyébként nem tudom, hogy gondoltad…az állítólagos jófiúidnak milyen érzès lenne, ha csak szánalomból lennénk velük?
Mert megalázó lenne, jobb ha tudod. Nincs olyan, hogy valaki egyàltalán nem tetszik, de megismerem és már igen. Van egy hatàr. Aki határon belül van, azt nem is utasítjuk vissza a külseje miatt.
Egyszer egy incel akart baràtnőjének és nem értette, hogy miért nem adtam időt. Nem fogta fel, hogy idővel sem fogok vonzódni.
Én személy szerint sosem voltam/maradtam olyannal, aki nem felelt meg, mert simán megcsaltam volna, úgyhogy inkább szakítottam.
Bàr volt egy idióta, aki elnézte volna, hogy 1x lefekszem mással, csak maradjak vele…:D
Száz szónak is egy a vége:jellemtelen idióták vagytok a valóságtól elszakadva.
"A legfontosabb számomra a saját lelkem, nyugalmam, boldogságom, nem pedig a másé."
👌
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!