Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen sem volt még soha párom, sőt randim sem, akkor min kellene változtatni leginkább? Mi ment eddig félre?
Eléggé elkeserítő hogy hiába akarok vagy 15 éve barátnőt, soha nem voltam még a közelében sem, miközben lassan már élő embert ne tudnék mutatni akinek nem volt még kapcsolata.
Mi lehet a hiba, mi mehetett félre ennyire? Mit csinálhattam rosszul, min tudnék változtatni? Minden opciót leírtam a szavazásban.
Ha ilyen válaszaid vannak, még nagyobb baj van, mint gondolod!
Milyen a szociális életed, vannak barátaid, szoktál beszélgetni, mit csinálsz a szabadidődben?
Külső, pénz.
Ha úgysem lesz nőd, akkor feladni.
Nem találtam az opciók között, hogy keress fel egy pszichológust.
Nem azért, mert valami nagy problémád van, hanem mert segíteni kibogozni, mi állhat a kudarcok mögött. Valószínűleg tudat alatt saját magad szabotálod, csak nem veszed észre.
Őszintén semmi infót nem írtál magadról így csak tippelgethetünk.
Amúgy elmesélek valamit jó?
Egyszer találkoztam egy bácsival mikor még kb. tinédzser voltam, nagyon jól elbeszélgettünk. És ő mesélte, hogy a szerelem nem korhoz kötött, neki a lánya Nemzeti Parkban dolgozik, és nem nagyon volt ideje keresgélni, meg nem is nagyon foglalkozott ezzel a kérdéssel. El is telt több évtized, és már kb. 40-es, 50-es évei közelébe talált rá a szerelem és azóta boldog.
Van az a mondás amúgy, hogy ha tervezed elkerül.
De az igazi szerelmet, igazi boldogságot ki sem tudod kerülni.
Szerintem nagyon rápörög itt mindenki még a magukat incelnek nevező emberek a párkeresés miértjére. Önszabotázs ez! Jó ha tudjátok. Mit kell ezt tervezni, jön akkor úgyis jön és nem tudsz mit tenni ellene majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!