Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az incelek kondibérletet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az incelek kondibérletet, ingyen fodrászt, tesztoszteron-kúrát kapnának tb-re, akkor férfiasabbá válnának, és jobban kellenének a nőknek?

Figyelt kérdés
Itt ugye mindig az a jó tanács, hogy az incel fejlessze magát. Ha tb támogatással kapnának tesztoszteront, hogy férfiasabbak legyenek, kondibérletet és fehérjeport, hogy izmot gyűjtsenek, és az állam fizetne nekik egy menő dögös frizurát egy mesterfodrásznál, akkor nagyobb eséllyel léphetnének a sex marketre?

2022. dec. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
65%

@30

Na várj, mert amúgy egy szóval se mondtam, hogy én izmos akarok lenni. :D Nekem a jelenlegi súlyom tökéletesen megfelelne, ha rendesen oszlana el, magyarán nem mellem lenne, hanem pocakom. Viszont mivel ennél még a belőtt "ideiglenes" izom is jobban mutatna, ezért igen, komolyan elgondolkodtató a dolog.

2023. jan. 5. 18:12
 32/57 anonim ***** válasza:
70%

31, ezzel most konkrétan azt írtad, hogy tökéletesen megfelelne a kövérséged, csak zavar a kövérséged XD

Hidd el, amíg nem teszel magadért, más sem fog érted. A nők sem azt szeretik a sportos pasikban, hogy olyan jól ki tudják nyitni a befőttesüveget, hanem azt, hogy lerí róla az öngfegyelem és az akaraterő. Ezt viszont semmilyen injekcióval nem fogod tudni elérni.

2023. jan. 5. 19:15
 33/57 anonim ***** válasza:
72%
Lelombozó, mikor valaki annyira feszeng felnőttként a külseje miatt, mint egy önbizalomhiányos kamasz gyerek, vagy még jobban frusztrálja. El tudom fogadni magamat, szeretni tudom az átlagos külsőmet a hibáimmal. Ezt a másiktól is elvárom.
2023. jan. 5. 19:31
 34/57 anonim ***** válasza:
55%

“Viszont mivel ennél még a belőtt "ideiglenes" izom is jobban mutatna, ezért igen, komolyan elgondolkodtató a dolog.“

Ideiglenes izmod se lesz tőle, nem tudom honnan vettétek ezt a baromságot.

2023. jan. 5. 21:36
 35/57 anonim ***** válasza:
55%
Meg így zárójelesen valószeg fingotok nincs a gyógyszerekről, hogy és hogyan lehet beszerezni, illetve hogy mi a különbség jó és szar között. Ez a kutatás is munka lenne, ami mint tudjuk, önsanyargatás.
2023. jan. 5. 21:43
 36/57 anonim ***** válasza:
28%

@34/35

Kicsit ironikus, mert pont te nem voltál hajlandó utánanézni, hogy miért írtam, amit. #25 linkelt egy írást, amiben... na jó, tudod mit? Konkrétan bemásolom a lényeget, hogy még erre se kelljen időt pazarolnod.

"Group 2 (no exercise, drug use) was able to build about 7 pounds of muscle. That’s not a typo. The group receiving testosterone injections and NOT working out at all gained 7 pounds of muscle.

Group 3 (exercise, natural) was able to build about 4 pounds of muscle.

Group 4 (exercise, drug use) was able to build about 13 pounds of muscle."

Tehát azok a szteroidosok, akik két fűszálat nem tettek keresztbe 10 héten át, 3 kiló izmot szedtek magukra, míg akik edzettek, de nem lőtték magukat, nem egész 2-t. Értelemszerűen messze a legjobban azok izmosodtak, akik a kettőt együtt csinálták, viszont itt a lényeg: a 2-es csoport úgy lett izmos, hogy ült a fotelben egész nap.

Szóval innen vettük ezt a baromságot, de kérdezd a cikk íróját pontosabb forrásadatokért. Nekem egyelőre hitelesebbnek tűnik, mint amiket ti írtok.

Nem, egy szóval nem beszélt senki egészséges életmódról, pusztán az izmokról volt szó. Elvégre #32 is megerősítette azt, amit én a #29-es hozzászólásomban írtam. Ez az egész gyúrás semmi másra nem megy az emberek 95%-ánál, csak a puszta megjelenésre, a maradék elenyésző százalék lehet, aki magának akar megfelelni. Tehát összefoglalva: nem azért érdekelnének engem sem ezek a szerek, mert repülőgépeket akarok elhúzni, hanem mert sajnos a degenerált média azt ültette el a nőkben, hogy csak a szálkás férfi a férfi, a többi az selejt, én meg ennek a levét iszom azóta is, még ha el is fogadom magamat úgy, ahogy vagyok.

2023. jan. 6. 04:56
 37/57 anonim ***** válasza:
50%
#36 nagy baromsagban elhetsz, ha azt hiszed csak a szalkas ferfi a ferfi. Nem ettol lesz valaki ferfi. Ismerek mackos pasit, aki rettentoen ferfias es bejon. Kivanom, h egyszer terjetek jobb belatasra, mert a sz.rban nyomorogtok onkent
2023. jan. 6. 09:11
 38/57 anonim ***** válasza:
70%
36, az a gond, hogy ezzel a mentalitással ha kigyúrod magad, akkor csak egy kigyúrt vesztes leszel. Az izmok bőven nem elégségesek ahhoz, hogy becsajozz. Sőt, nem is feltétel hozzá.
2023. jan. 6. 09:50
 39/57 anonim ***** válasza:
61%

“Nekem egyelőre hitelesebbnek tűnik, mint amiket ti írtok.“

Részemről áldásom rád, nekem mindegy mivel teszed tönkre magad. De egy pár jóslatot teszek, csak hogy legyen időd felkészülni lelkileg.

1) Az első ember kifogja szagolni hogy lövésed sincs a dologról, és használhatatlan szarokat fog neked eladni vastag összegekért.

2) Ha hat is valamit, akkor a mellékhatások ugyanúgy jelentkezni fognak. Nálad valószeg még keményebben is, mert a kutatásban sem írnak mennyiségeket, szóval úgyis túlfogod tolni, amikor 1 hét után sem érzed magad kigyúrva a fotelban.

3) Gondolom ezek a delikvensek kiválasztása előtt jelentős orvosi kivizsgálás történt/közben is rendszeresen ellenőrizték őket. Lehet te a 10 hetet el se éred, már tönkrement az egészséged. :D Mert ahány szervezet, annyiféle reakció.

2023. jan. 6. 13:44
 40/57 anonim ***** válasza:
76%

39+1:

4), semmivel sem leszel előrébb prákeresés terén.

2023. jan. 6. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!