Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az incelek kondibérletet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az incelek kondibérletet, ingyen fodrászt, tesztoszteron-kúrát kapnának tb-re, akkor férfiasabbá válnának, és jobban kellenének a nőknek?

Figyelt kérdés
Itt ugye mindig az a jó tanács, hogy az incel fejlessze magát. Ha tb támogatással kapnának tesztoszteront, hogy férfiasabbak legyenek, kondibérletet és fehérjeport, hogy izmot gyűjtsenek, és az állam fizetne nekik egy menő dögös frizurát egy mesterfodrásznál, akkor nagyobb eséllyel léphetnének a sex marketre?

2022. dec. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
73%
Még az én adómból fizessenek nektek fodrászt.Ha en kitudok fizetni egy tizest fodraszra,kozmetikusra,akkor szerintem neked is menni fog.Otthon is lehet edzeni,vagy fizikai munkát végezni,hogy kicsit mozogj.De az agyaddal úgysem tudnának semmit kezdeni,aki hülye az az is marad haláláig.
2022. dec. 30. 11:31
 12/57 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy kellenének. Eleve a mentalitásuk miatt kerülnek bele ebbe a kategóriába. Azért nem minden elkeseredett, sikertelen férfi vallja magát incelnek, meg hibáztatja a nőket. Azért durva, hogy ezek a frusztrált férfiak nem tudják elfogadni, hogy a másik félnek is vannak igényeik. Ehhez már kell egy személyiség, hogy valaki beforduljon és gyűlölködve, sértetten éljen megvetésekkel és aktívan foglalkoztassa az életét, hogy ő xy miatt nem kell a nőknek, meg a nők így meg úgy. Önreflexiójuk meg nulla, legalábbis akiket itt láttam. Felszínesek is végletekig. Algoritmusuk van arra, hogy egy nő mi alapján fog kiválasztani egy férfit külsőre.CSAK A KÜLSŐ SZÁMÍT EBBEN!! Meg aztán mozgalmat indítanak, jön a szex újraelosztás meg ilyen taszító fasságok. mint vmi pszichopaták. Taszító egy ilyen ember lelkileg. Plusz ráadásul buta is, meg éretlen.

26 vagyok, nekem se volt még túl sok sikerem nőként,sőt semennyi majdnem. de nem hibáztattam senkit, külsővel se foglalkoztam annyit, hogy ennek tudjam be a sikertelenségemet. Legtöbbször a feloldatlan lelki traumáim akadályoztak, meg csesztek ki velem. Külsőségeken meg annyira frusztrálódok, mint egy átlag nő. Nem tudok mit kezdeni vele, még ha lehet csúnya nem is vagyok, én annak látom magamat. Annyi agyam meg van, hogy körülnézek és látom, hogy milyen emberek találnak párkapcsolatot, ez meg motivál. Koncentrálok magamra, aztán jobb lelki békével én is jobban kezelek mindent. Emiatt is ítélem el az inceleket és nem is akarom megérteni őket meg sajnálni. Másnak is nehéz, és sokan intelligensebben állnak szembe a problémával.

Láttam én már kancsal pasit, nem a legjóképűbb arcszerkezettel, de sportos volt meg iszonyat magabiztos és okos. Szexi volt, nem hiába van felesége is.

2022. dec. 30. 11:48
 13/57 anonim ***** válasza:
84%

Azért, ha keresel egy olcsó kondit, rendelsz egy feherjeport az nem akkora kiadás havonta, hogy támogatni kelljen.

Bennem is felmerül a kérdés... Ha erre nincs pénz akkor honnan van kapcsolatra?

2022. dec. 30. 11:50
 14/57 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem én sem, ezeket miért kellene az államnak fizetnie. Ha maguktól nincs igényük, hogy jobbá tegyék a kinézetüket, akkor ez veszett ügy, mert pont emiatt sem kellenek a nőknek. Megragadnak egy szinten és utána a szarban dagonyáznak, sem időt/energiát/pénzt nem áldoznak azért, hogy változzon a helyzetük. Kinek kellene ilyen partner?
2022. dec. 30. 11:57
 15/57 anonim ***** válasza:
39%
2022. dec. 30. 12:12
 16/57 anonim ***** válasza:
86%

“de egy tesztoszteronkúrától alighanem eltűnne a manboobom, meg férfiasabb lennék minden téren - nem beszélve arról, hogy a depresszióm és a szorongásom is nagy eséllyel megszűnne, de minimum látványosan javulna.“

Öhm… remélem ülve ér a hír de… nem.

2022. dec. 30. 14:52
 17/57 anonim ***** válasza:
72%

1. A személyiség nagyon sokat számít, és a legtöbb incelnek azzal van a legtöbb gondja. Ijesztőek, vagy épp nem tudnak kulturáltan ismerkedni.

2. Fodrászra azért a legtöbb embernek van pénze, még mesterfodrászra is... azért az nem több tízezer forint. Lehet, akkor kicsit kevesebb sör meg cigi.

2022. dec. 30. 16:40
 18/57 anonim ***** válasza:
65%

@16

Oké, én elhiszem, ha olyan mondja, aki jobban ért hozzá. Ha te ilyen vagy, akkor nosza, fejtsd ki. Csak mert direkt összefüggés van a férfi önbizalma, kedve, mentális-pszichés egészsége, férfias mivolta és a tesztoszteronszintje közt. De mondom, én meggyőzhető vagyok.

2022. dec. 30. 23:25
 19/57 anonim ***** válasza:
89%

“Oké, én elhiszem, ha olyan mondja, aki jobban ért hozzá. Ha te ilyen vagy, akkor nosza, fejtsd ki.“

Persze, szívesen.

1) Teszto kúrától semmi nem fog történni a man boobieval, szar fizikumra benyomhatsz te akármit, akkor is szar marad. A változtató faktort úgy hívják hogy több év mozgás & tudatos táplálkozás. Szóval man boobie moobie nem tűnik el, te nem leszel magabiztosabb és a tudat hogy a tesztoszteron sem tett csodát tovább rontja a kedved.

2) Ha tesztoszteron alulműködésed van, az orvosilag kivizsgálható és gyógyszer is van rá. Ha ilyenről nincs szó, az extra tesztoszteron jelenléte miatt a tested szimplán csökkenti a saját termelését, mert minek gyártson olyat, amiből kap eleget külső forrásból?

2022. dec. 31. 02:42
 20/57 anonim ***** válasza:
26%

@19

Köszi. Ezzel is kezdhetted volna mondjuk akár. :D Igen, van rajtam úgy... 8? kiló plusz (173/76). Rohadtul nem érdekelne - hasam van? Hadd legyen! Azért van ott a helye. :D Csakhogy hasam az szinte egyáltalán nincs. Csak mellem. Ennek megfelelően alakul az önbizalmam is. De még plusz örömmel tölt el, hogy ezek szerint megoldás sincs rá, csak éveken át tartó önsanyargatás, aminek vagy lenne eredménye, vagy nem. Woo-hoo!

2022. dec. 31. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!