Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az incelek kondibérletet, ingyen fodrászt, tesztoszteron-kúrát kapnának tb-re, akkor férfiasabbá válnának, és jobban kellenének a nőknek?
Nem.
1. A legtöbb incel (itt az oldalon legalábbis mindenképpen) elég rossz természetű, kiálhatatlan jellemű. Hiába néznek ki dögösen, ha egyszerűen nem értik a másik felet, nem figyelnek oda rájuk stb....
Ez a figyelmetlenség amúgy ebben a kérdésben is rajtakapható, hiszen amikor arról írnak itt válaszolók, hogy "fejleszd magad", baromira nem a fodrászról meg izmokról beszélnek. Ez az incelek vesszőparipája, hogy jó haj kell a csajozáshoz:D Férfiak között összesen 3 frizura létezik: hosszú haj, rövid haj, kopasz. Illetve van ezek ekveréke, amikor épp kopaszodik:D
2. Tesztoszteron adás - baromi jó tlet. Nemtom megvan-e, de ha tesztoszteront kívülről ekzdesz el adagolni, akkor a férfi szervezet véglelg leáll a termelésével, így amíg szeded szépen kihullik a hajad (amiért ugye a tesztoszteron felelős) amikor meg abbahagyod, összemegy a pcsöd és megnő a csöcsöd:D Fuckin 70-80as évek súlyemelői:D
“De még plusz örömmel tölt el, hogy ezek szerint megoldás sincs rá, csak éveken át tartó önsanyargatás, aminek vagy lenne eredménye, vagy nem. Woo-hoo!“
De, van rá megoldás. Mellizomnak hívják. Viszont nem igazán értem, hogy miért akar valaki olyan “férfias” lenni, akinek a mozgás önsanyargatás? 😄 Valamit valamiért haver, ez így működik.
Ha meg attól félsz hogy nem menne, akkor azt tudom mondani, hogy ne becsüld le magad. Mindenki aki belépett egy konditerembe pontosan úgy kezdte, mint te. Kezdőként. Kis odafigyeléssel is tök pozitív változásokat érhetsz el, csak hosszabb távokban gondolkodj.
@22
Vajon miért akarok szerinted férfias lenni? Nyilván nincs köze ahhoz, hogy a nők szarba se néznek. :D Mondjuk én abban reménykedek, hogy ha már eddigi 29 évem alatt 2 olyan nő volt, aki legalább pár hónapig férfiszámba vett, hátha akad még legalább egy, aki egy életre annak vesz... Mindenesetre becsülöm, hogy te, a platformon talán egyedüliként, egy incellel emberi hangon beszélsz. Jó arc lehetsz. Boldog új évet!
23, ahhoz, hogy mások férfiszámba vegyenek, előbb magadnak kell férfiként tekintened magadra.
Ugyanez áll a szeretetre, vonzalomra.
Olyan embert senki nem szeret tartósan, aki nem szereti önmagát. Senki. Az önbecsülés ilyen mértékű hiánya ugyanis toxikussá teszi az embert és pusztítja a környezetét, így csak az marad vele, aki szeret szenvedni. Szeretni ő sem fogja az illetőt mondjuk.
Ne mások miatt rakd magad rendbe, hanem magad miatt.
25, és?
Az a lényeg, hogy hirtelen felfújd magad, vagy az, hogy egészséges, jó tested legyen?
@28
Igen. Ők valószínűleg élvezték is ezt. Na most én személy szerint nehezen tudom megérteni, mi a kellemes az izomfájdalomban, a hullafáradtságban és a tökig leizzadásban - egy szóval nem mondom meg, hogy mások mit élvezzenek és mit nem, de nekem ez például inkább közelebb áll a szenvedéshez és az önsanyargatáshoz, mint a szórakozáshoz.
@25
Nem tudom, mit szerettél volna bizonyítani ezzel a linkkel, de épp azt mutattad meg, hogy konkrétan jobban megéri szúrnod magad, mint edzeni, ami hanyatt-homlok ellentmond a #22 véleményének. Márpedig de, #26. A nőket nem az érdekli, hogy meg tudod-e emelni vállmagasságig a ruhákkal teli szekrényt, hanem hogy mit látnak. És pontosan ezért fogalmazódik meg az ötlet bennünk incelekben, hogy tesztoszteronhoz kellene nyúlni. De most már tényleg nem tudom, kinek higgyek.
29: Szerinted ha a puszta tesztoszteron szúrás/nulla edzés kombó hosszútávon bárhogyan kifizetődne, akkor nem MINDENKI ezt csinálná? :D Csak kérdezem.
Mindennek ára van az életben. Ha te férfiasan akarsz izmos lenni, akkor sajna nincs kiskapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!